|
БОЖЈИ ЧУДА-ДАЛИ ДА СЕ ВЕРУВА ВО НИВ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | ||
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa mi bese poentata.......izleguva demek demonite se pojaki.......... |
||
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam koj ti kazal za potop deka ke ima na krajot na svetot toa e posiroka tema na muabet koja ke ve izvestam ponataka
|
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakas da kazes deka krajot na svetot povtorno ke bide so potop. apokalipsa-potop?
|
||
DARKDOG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE LUGE NE ZNAM KOJ VE LAZEL SO TOA
|
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БРАТЧЕ КОГА ЌЕ ГО ЧИТАШ ОТКРОВЕНИЕТО НАЈДИСИ ТОЛКУВАЊЕ ЗОШТО НИЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ПОТОП НЕМА ДА ИМА ПОВЕЌЕ ТОА Е ВЕТУВАЊЕ ОД БОГ. А КАКО СВЕДОШТВО ЗА ТОА БОГ ЈА ПОСТАВИЛ ЅУНИЦАТА (виножитото). Изменето од чаир - 05.Февруари.2007 во 22:21 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be dosta so vakvi glupavi prashanja,...ili veruvash ili ne,...shto ima vrska tuka potrebata!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VERUVAM VO NEOGRANICENATA LJUBOV... TOA E BOZJO "CUDO".... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi go zede muabetot od usta.. |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,.............odgovori togash!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DARKDOG
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БРАТЧЕ КОГА ЌЕ ГО ЧИТАШ ОТКРОВЕНИЕТО НАЈДИСИ ТОЛКУВАЊЕ ЗОШТО НИЕ ЗНАЕМЕ ДЕКА ПОТОП НЕМА ДА ИМА ПОВЕЌЕ ТОА Е ВЕТУВАЊЕ ОД БОГ. А КАКО СВЕДОШТВО ЗА ТОА БОГ ЈА ПОСТАВИЛ ЅУНИЦАТА (виножитото). Изменето од чаир - од вчера во 22:21 Otkrovenieto moze da se cita samo da ne se protolkuva pogresno,zasto moze da padneme vo eres....Vo biblijata pisuva:Dovolno e Angelot Gospodov sto ti go dal da go znaes, ne baraj poveke da ti se dade zasto i toa sto go znaes moze da ti bide odzemeno...A za Otkrovenieto uste ne sme dostojni da go citame |
||
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ме интересира кој е тој „Ангел Господов“ и каде во Библијата го пишува ова. Инаку толкувања на Откровението на свети Јова Богослов има повеќе како лесно достапно би ти го посочил „Толкување на Откровението“ од свети Андреј архиепископ Кесаријски печатено 1999 Скопје од страна на Ѓаконија Изменето од Bronhi - 06.Февруари.2007 во 14:03 |
||
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[/QUOTE]Зарем тоа што се будиме секое утро не е манифестација на Неговата моќ?
Што се однесува, пак, до оправањето на целава каша, не смее!!! Тој ќе набљудува, кога ептен ќе ја утнеме работата ќе дојде и ќе ги среди работите. Се уште не е толку страшно.[/QUOTE] Jas mislev deka se budam koga ke se naspijam ili koga casovnikot zvoni... Kako Bog e semoken a ne smee nesto da napravi? Zosto ne smee, sto ke mu bide ako naparavi? Navistina golema uteha so koja cel zivot nekoj ne zamajuva, deka i od loso ima poloso....i nie treba da sme srekni i zadovolni.... |
||
Bronhi
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се однесува, пак, до оправањето на целава каша, не смее!!! Тој ќе набљудува, кога ептен ќе ја утнеме работата ќе дојде и ќе ги среди работите. Се уште не е толку страшно.[/QUOTE] Jas mislev deka se budam koga ke se naspijam ili koga casovnikot zvoni... Kako Bog e semoken a ne smee nesto da napravi? Zosto ne smee, sto ke mu bide ako naparavi? Navistina golema uteha so koja cel zivot nekoj ne zamajuva, deka i od loso ima poloso....i nie treba da sme srekni i zadovolni.... [/QUOTE] Ако направи нешто ќе се негира Самиот Себеси. Би работел против нашата волја која нели - е слободна, дадена нам од Него. Дека од лошото има и полошо има... а дека треба да сме среќни и задоволни - сме барем зборувам во мое име. Секое утро - благодарам сто се разбудив, секоја вечер - благодарам што се радував на уште еден ден и се молам утре повторно да го видам изгрејсонцето. И покрај сите наши неријатности и неубавини што ги гледаме, сретнуваме и живееме секој ден, сепак животот е премногу убав за да сум негативен. |
||
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEKOI SE ZADOVOLNI SO MALKU.............. VELAT LUGJETO!
FRLI IM KOSKA I DOSTA IM E! |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |