|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 240> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ucitelkata go prasuva Djokica - djokice... imas edno jabolko ... ako ti dodadam uste edno ... kolku ke imas? - Q(*&(#* - dobro ... nemoj da se bunis... ako imas edno jajce... i ti dodadam uste edno... kolku ke imas? - MADINJA ... UCITELKE !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Dzings
Нов член Регистриран: 04.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo edno selo sin edinec pravi svadba, adet bilo na sekoja svadba zetot prv pat da legne so nevestata i da go pokaze charshafot so krv! Majkata od strav da ne se posramoti nejziniot sakan sin pobarala pomosh od rodninite, vo sluchaj ako neznae kako nekoj da mu pomogne. Birale .... birale koj da pomogne i go odbrale tetinot samo toj ne bil direkten rodnina so momcheto i ja naredile rabotata. Otishle momcheto i nevestata vo spalnata a tetinot go ostavile pred vrata da cheka na gotovs. po 5 minuti momcheto vika od vnatre:
- tetin, tetin!!! dojdi!!! tetion celiot nasmean i sreken za mladata nevesta vleguva vo sobata so ogromna nasmevka: - kazi vnuchko shto e problemot? a ovoj: - DOJDI TETIN DA I POKAZESH NA NEVESTAVA KAKO SE PUSHI!!! NE ZNAE!!! |
|
Seein Is Belivin
|
|
Dzings
Нов член Регистриран: 04.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kamiondzija na avto pat kachuva u kamion stoperka ama bila kalugerka. i si razmisluva: kalugerka ili shto ne sum imal zena 2 nedeli ke ja legnam! Se parkira i i se obraka na kalugerkata:
-Ajde sega da naplatam za vozenjeto, pari ne baram ama dzabe ne vozam!!! -Ama jas sum kalugerka verna sum na boga do sega grev nemam napraveno -e ako si od napred nevina i ne si napravila grev togash nikade ne pishuva deka e grev ako se ebesh odpozadi i kalugerkata se sogralisla. Se se zavrshili kako treba, stignale do gradot kade shto odela kalugerkata i na izleguvanje shoferot i pozdravuva: -Kazi mi kolku sme ubedlivi nie kamoindziite? -A zamisli nie pederite!!!! ODGOVORILA KALUGERKATA |
|
Seein Is Belivin
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува: |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот на госпоѓата. Оваа набрзина го пикнала инспекторот, пиштол гол, во плакар и му рекла да седи таму и збор да не испушта. Си влегол мажот дома, ама му станало нешто сомнително, па почнал да го пребарува станот. Кога го отворил плакарот и видел гол човек му викнал:
- Кој си бе ти? - Јас сум инспектор од "Домашна чистота". Дојдов да испитам случај со појава на молци во зградава. - А кај ти е облеката??? Инспекторов се погледнува, па извикува: - Ах тие мали копилиња!! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вратил татко му на Игорче од пат и го гледа Игорче како вози нов точак. Зачуден го прашува: - Од каде ти се парите за ваков точак? Сигурно кошта 400 марки. - Од шетање бе тато. - Какво шетање бре, кажи ми од каде ти се парите?! - Па, секој ден додека ти беше на пат, комшијата Коле доаѓаше да ја види мама, а мене ми даваше по 20 марки и ми кажуваше да шетам. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот:
- Дај ми две дупли вотки. - Ти изгледа си имал многу тежок ден, а? - Абе остај, открив дека постариот брат ми е педер. Доаѓа следниот ден истиот човек, порачува повторно две дупли вотки и објаснува: - Испадна дека и помладиот брат ми бил педер. Третиот ден, човеков повторно влегува во истиот кафич и пак го порачува истото. На шанкерот не му се верува, па прашува: - Добро бе, нема ли никој во твојата фамилија што сака жени!? - Има... жена ми. |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto zenite koga ke stanat si gi trijat ochite? Zatoa sto nemaat mad*nja da se pocesaat... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto zenskite si kupuvaat kukli... i razni igrachki..?? Zatoa sto maskite uste koga ke se rodat si imaat igrachka !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ucitelkata mu vika na Djkokica... - DJOKICEEEEEEE.... DJOKICE ... NEMOJ DA STANUVAS ... PA JAS USTE NEMAM SVRSENOOOO ... Изменето од marco_antony - 12.Февруари.2007 во 01:34 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Желката трчала панично низ шумата и налетал на жирафата.
- Желко што брзаш толку? - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Ја куќа, жена ми куќа, децата куќа, ако ме фатат тешко мене! Кога го чула ова жирафата се дала и таа на бегање. И така налетува на мечката. - Жирафо што вака брзаш? - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Јас живеам на висока нога, жена ми на висока нога, децата исто! Кога го чула ова мечката и таа се дала на бегање, и налетала на мајмунот. - Што брзаш вака мечко! - - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Јас со бунда, жена ми со бунда , децата со бунди, тешко мене. Кога ова го чул мајмунот и тој се дал на бегање. Трчал,трчал, и наеднаш застанал. - Добро бе зошто бегам, јас со гол газ, жена ми со гол газ, децата со гол газ... |
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo devojche.....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гјадец
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол охриѓанец во скопје и му вика на својот пријател: кај има тука продавница за точаци, братучетми сакат точак да купит. Пријателот му вика: А ШТО ЌЕ МУ ТОЧАК КОГА Е САКАТ.
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Никола Груевски во еден скопски ресторан, се разбира со обезбедувањето...
Доаѓа келнерот и прашува: - Повелете, што ќе порачате? Нашиов премиер му одговара: - Ти седни... Келнерот: - Ама како да седнам, газадта ќе ме отпушти... Нашиов премиер повторно: - Не, ти седни... Келнерот: - Е ај да седнам... Оденаш скока обезбедувањето врз келнеров и му вика: - Полека бе, кај си тргнал... Па господинот ми рече да седнам... Обезбедувањето: - Ти рече ТРИ СРЕДНИ.... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |