|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA GLEASE LI BORBATA NA MIRKO CRO COP...JA SE SPRIJATELIV SO NEGO PA SEA DOJDETE SO TAJSON |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
napoleon
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако извадам кубурата, тек тогаш ќе видиме кој е кој
|
|
NEMA POTPIS
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 PATI OVA I POSLE |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRVO COVEK TREBA MENTALNO DA GO POBEDI PREDIZVIKOT... I POSLE TOA DA SE DESI VO REALNOSTA !!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Marco ...
najdobroto oruzje za samoodbrana e " ZBOROT " |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BRAVO DEVOJCHE.. JAZIKOT KOSKI NEMA ... AMA KOSKI KRSI... DRAGO MI E STO TE CITKAM ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOGAS KOGA KE VE FATI STRAV... KOGA KE VI SE TRESAT KOLENATA .... KOGA VI SE MELI VO UMOT... SAMO RIPNETE ... I SE KE SE RASCISTI ... AKO VE UDRAT PO NOS... NISTO STRASNO ... KOLKU PAATI NI TECELO ... PA NISTO... LEGNETE ... I KRENETE JA RAKATA ... AKO NEKOJ SAKA MOZE I NOGATA ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se pobedi so ....nastojuvanje cesto da se najdes vo taa situacija sto ti go sozdava stravot....toa cesto soocuvanje so toa cuvstvo na slabost,nekontrola vrz sebe...veruvam deka barem delumno ke pridenese da se sovlada toj strav
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So cela pocit sprema tebe marko a.
Bi sakal da te prasam dali te imaat udreno po nos?
Zasto ova so go kaza ne e bas taka.
Koga ke te fati strav ne e lesno da ripnes........
Koga ke dobies boks vo slucaj na ferska borba edna do dve sek. ne si pri sebe a toa e dolgo vreme vo toj moment i e mnogu strasno epten.
A koga e ja osetis krvta .......toa e mirisot na borbata.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ISKRENO DA TI KAZAM ME IMAAT UDRENO PO NOS.... I TAKVO E CUVSTVOTO ..... AMA I JAS IMAM UDRENO PO NOS ... EDEN SKOLKSKI DRUGAR ... SO TOPKA SNEG... DIREKTNO PO NOSOT... MU SE RASTECE .... I PRASUVASE NALUTENO KOJ GO UDRI... NORMALNO NE MU KAZAV.... MU KAZAV PO NEKOLKU GODINI .... I MALKU SE SMEEVME.... OVA POVEKETO SE ODNESUVA NA TOA STO SITE NAS OD STRAV OD NEUSPEH NE SE SPROTIVSTAVUVAME DA GI SMENIME NEKOI RABOTI... POVEKE SE RABOTI NA TOA KAKO DA SE POBEDI TOJ STRAV PA STO KE BIDI NEKA BIDI... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OAA TEMA E: KAKO DA SO SOVLADUVAAT PRECKITE VO ZIVOTO.... SEKOJ OD NAS SE NAODJA VO EDNA SOSTOJBA... I SAKA DA SE NAJDE VO DRUGA SOSTOJBA.... NA PATOT POMEDJU TIE SOSTOJBI IMA PRECKI.... TREBA DA SE VTURNEME DA GI SOVALADAME TIE PRECKI... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si najdov edna tema zaboravena ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova temava e slicna so ona , kako da ja e*am natasa bekvalac ?
- so hrabrost i svoj poseben stil i dzvezda
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |