![]() |
|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEKOGAS KOGA KE VE FATI STRAV... KOGA KE VI SE TRESAT KOLENATA .... KOGA VI SE MELI VO UMOT... SAMO RIPNETE ... I SE KE SE RASCISTI ... AKO VE UDRAT PO NOS... NISTO STRASNO ... KOLKU PAATI NI TECELO ... PA NISTO... LEGNETE ... I KRENETE JA RAKATA ... AKO NEKOJ SAKA MOZE I NOGATA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
BRAVO DEVOJCHE.. JAZIKOT KOSKI NEMA ... AMA KOSKI KRSI... DRAGO MI E STO TE CITKAM ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Zdravo Marco ...
![]() najdobroto oruzje za samoodbrana e " ZBOROT " |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
PRVO COVEK TREBA MENTALNO DA GO POBEDI PREDIZVIKOT... I POSLE TOA DA SE DESI VO REALNOSTA !!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() 3 PATI OVA I POSLE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Ако извадам кубурата, тек тогаш ќе видиме кој е кој
![]() ![]() ![]() |
|
NEMA POTPIS
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
JA GLEASE LI BORBATA NA MIRKO CRO COP...JA SE SPRIJATELIV SO NEGO PA SEA DOJDETE SO TAJSON |
|
![]() |
|
GLEDAM DEKA POLEKA AMA SIGURNO ODIME PONATAMO ... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 26.Февруари.2007 во 10:02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Zdravo Marco eve i tuka malku pred
da se odjavam ...ti posakuvam mnogu uspeh vo sekoja tema i iskreni sogovornici ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako ubavo e toa koga znaes deka imas zastita do tebe
i sirok krug na prijateli Marco dobra vecer ,eve sum u jas tuka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
pa neli ke go tepame zaedno......more dojdete vie na kafe kaj mene pa i ja da se sprijatelam ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Претворете го стравот од неуспех во Провокација..... ма има да го постигнам ова па ако треба ке се окозам , нема сила шо ке ме запре .....
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
страв од неуспех... јас секогаш пробувам па што биде биде, подобро ми е така отколку да не направам ништо па после да си викам еееј требаше вака,така
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |