![]() |
|
Како ја замислувате иднината и Вие во неа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | |
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzivaj,vo idnina ke imam dve do tri deca(od koi najverojatno dve ke se bliznaci)taka da ke te postedam od rabota
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ah jas pa ne mozam zena da si najdam :) za vo idnina :) nekoj fudbalski tim sakam da imam :)
kolku mi trebaat 11 i plus eve 3 rezerva:)
14 deca:)
ima kandidatka?:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Јас? Иден претседател на Р.Македонија.
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Ќе се усреќиш...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa ne se zamisluvam vo idninata
tamu sum |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Јас и муж ми цели шарени(тетовирани)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не ја замислувам.... Има време
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
ivana_zi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Иднината...хм...не знам како точно сакам да изгледа тоа, ама знам дека сакам да бидам среќна...многу среќна..
![]() |
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
SEKOJ DEN VO SEKOJ POGLED SE POVEKE I POVEKE NAPREDUVAM ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Idninata ja zamisluvam polna so problemi.....A jas poln so energija da gi resam
|
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
не ја замислувам...не дека не планирам, ама не одам со планови за 10 год. унапред, незнаеш што може утре да се случи....
|
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
IDNINATA?!
Domakinka so 3-4 deca, poslusna sopruga, intelektualka, perenje, peglanje, kuvanje, metenje dvorovi i se ona sto edna domakinka ja pravi uspesna a ne ocajna
![]() ![]() ![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
тешко питање.не сум размислувал ногу на оваа тема ,пошто живото го живеам од денеска за утре,не го ногу планирам,не знам натаму дека ќе ме однесе реката на живото...
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |