|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo be druze.... lom ke go napravime ... mene mi odgovara poveke desnoto uvo ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VAZI BE JA PO LEVA STRANA GRIZAM.I TAKA POVEKE JA SAKAV LEVATA
|
|
irena
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele boks ne sakam
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Boksot e umetnost , a Tyson ne e toa so bese . Za da vlezes so nego vo ring treba da si psihoticen bas kako nego . Ako mislis deka e hrabrost toa da go napravis ne zaboravaj deka linijata pomegu hrabrosta i glupavosta e nevidliva pa za toa moze da ispadnes poglupav od kolku hrabar . Stravot e krug vo koj ako vlezes treba mnogu jaka koncetracija da ispadnes . Hrabrosta za donesuvanje odluki e malku po inakva , toj so ne probal nikogas nema da doznae toa e praviloto no se ima granici . Nekogas moze da kosta mnogu.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drago mi e zenmaster sto se javi na temava i dade svoj doprinos... Taka e se si ima svoi granici i do kade mozeme da prevzememe rizik.... bas toa mi bese i otvaranjeto na temata ... da se ohrabruvaat ludjeto da napravat nesto za sebe.. da ne se povlekuvaat... i so ona NE_NE_NE se upropastat... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVOOOOOOOOOO.... PRIJATEN I USPESEN DEEEENN... DENES KE IMATE MOZNOST DA SRETNETE MNOGU LUDJE KOI SE KAKO MAJK TAJSON... NEMOJTE DA SE POVLEKUVATE... VTURNETE SE NAPRED... PA I DA SE DOBIE MALKU KOTEK... NISTO STRASNO ... PRVO OBEZBEDETE KOCKI MRAZ... ZARADI OTOCITE.... ZEMETE SI GI RABOTITE VO SVOI RACE... BIDETE USPESNI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES IMAV PREKRASEN DEN ... MAJK TAJSON GO POBEDIV SO POGLED !!! VIDE KOLKU E SAATOT... I MAGLA FATI.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES SE SPRIJATELIV SO MAJK TAJSON ... AJDE KOJ IMA NESTO PROTIV... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
страв од неуспех... јас секогаш пробувам па што биде биде, подобро ми е така отколку да не направам ништо па после да си викам еееј требаше вака,така
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претворете го стравот од неуспех во Провокација..... ма има да го постигнам ова па ако треба ке се окозам , нема сила шо ке ме запре .....
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neli ke go tepame zaedno......more dojdete vie na kafe kaj mene pa i ja da se sprijatelam |
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ubavo e toa koga znaes deka imas zastita do tebe
i sirok krug na prijateli Marco dobra vecer ,eve sum u jas tuka |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Marco eve i tuka malku pred
da se odjavam ...ti posakuvam mnogu uspeh vo sekoja tema i iskreni sogovornici |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLEDAM DEKA POLEKA AMA SIGURNO ODIME PONATAMO ... Изменето од marco_antony - 26.Февруари.2007 во 10:02 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |