|
Охрид |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Автор | |
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djabe....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lugje so bide ? uste li se dogovatrate ? pa rano e uste, ima vreme do letoto
|
|
|
|
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rano pile rano pejt...ili kako li beshe... znam nesho so rano beshe...
|
|
aleksandar oh
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги немат бугариштана на историја , и ај си реков да пишам и нешто друго.Туку шо ќе речите вие шо не ви се свиѓат во туристичката услуга во Охрид?
Мене лично многу работи. Пример во т.н. кафичи ценине се ко со компресор надујани... Изменето од aleksandar oh - 22.Декември.2006 во 15:36 |
|
So ljubov
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ам зеј игла и тушни ги...
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пилето ми пее рано на сабајле, рано насабајле рано пред зори |
|
|
|
aleksandar oh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ха ха ха .Духовито
|
|
So ljubov
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нели?? |
|
|
|
aleksandar oh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
So ljubov
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега се вратив од Охрид со друштвото и богами морам да признаам дека е тапа...живо пиле нема ноќе... Бевме во Џез и Блуз и супер си поминавме... али атмосферата пред ние да влеземе, тапа, потапа не може да биде...
Изгледа во Охрид не е вообичаено да се аплаудира на жива свирка А онаа дискотека Лапидариус...па јас не знам што сте виделе во неа... дупка!!!! Па еден ди-џеј... лелееее...јас подобро дома ќе си ги измиксам песните... Катастрофа |
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Julija, i jas go imam istoto mislenje za Ohrid namesto da zemat da pravat nesto da privlecat gosti tie samo go upropastuvaat "ubaviot"grad , a noken zivot KATASTROFA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE IM E SEZONA ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa tie samo vo sezona znaat da uzivaat i toa koga nekoj od strana ke mu organizira zabava, samite ne se trudat ama bas mi najmalku
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZATOA DOJDETE VO BITOLA....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |