|
Се се случува со причина |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Јануари.2007 во 15:27 |
Сакам да го слушнам вашето размислување за оваа мисла
Се се случува со причина |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa odlicno razmisluvanje girl power.
Ovaa misla e premnogu optimisticka, no nekoj ke recat deka optimist e pesimist koj sto veruva, no verata go pravi covekot, odnosno mu go olesnuva zivoto. Odnosno se naoga nekoja smisla. I najcesto mnogu raboti sum zaprimetil se slucuvaat so pricina. Sto znam moze da e taka moze da ne e , no bidejki jas sum golem optimist, zasega seuste vuruvam deka se se slucuva so pricina. Poslednata misla mnogu mi se dopadna |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa fakt e deka zivotite na site lugje se povrzani megjusebno....i deka
se sto se slucuva e del od krugot....i za da se zacuva sovrsenosta na
krugot....se slucuvaat mnogu raboti...gi pravime samite nie, ili nekoj
ni gi pravi nas....
a toj krug e ispolnet so hharmonija od dobro i loso.....fakt e deka se se slucuva so pricina.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja samo se tesam taa misla...koa ke zae*am nesto ili koa ke mi se desi neso loso...e samo mojava replika e tolku"prazna" bez misli i filozofiizalam
|
|
respect my authoritaaa
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama posle pricina ima posledica.... zatoa e podobro da pravite nastani ... otkolku da vi se slucuvaat nastani ... nisto ne e slucajno... osven ako marfi so negovite marfievi zakoni ne zamesa prsti... eden marfiev zakon: - lepceto so margarin sekogas padja na stranata na margarinot!!! Toa normalno zavisi kolku e skap tepihot... poskap tepih ... margarinot e dolu.... ete deka se se slucuva so nekoja pricina ...!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ova e jako
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да а причината сум јас -- ако некам нешто да се случи нема...
јас избирам во кои ситуации ке влезам.ако излезе добро тоа е зашто јас така сум одбрала и обратно. секој си го креира животот.
нема ништо случајно . што правиш и посакуваш тоа добиваш
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e se e nasa sudbina i zatoa se se slucuva so pricina
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga veke ste kaj lepceto so margarin so ako ti se slizne od raka bez da sakas, toa bese slucajno ti padna bez da saks no ete se stori.
Ne sekogas ni se ispolnuva ona sto posakuvame da se stori, duri nekogas kolku i da se trudime moze da izlezi nesto nepredvideno.
jas mislam deka ima slucanjo. ako sekogas dobivame sto sakame i posakuvame kako sto veli acerela togas nemase da imame nikakov problem.( bez navreda acerela sto ti se obrakam ne e namerno) samo sakav da go napisam ona sto jas mislam.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It never works out like it is planned, it always works out like it should.. Не е ова моја мисла, ама не знам баш кој ја кажал.. =)
|
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sigurno se se slucuva so pricina...moralo da ima pricina da ja povredam nogata pa celo leto da si sedam doma...ali koja e taa pricina samo Gospod znae...mozda sakal da me zastiti od nesto poloso...
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема последица без причина - Волтер
Се букавално има некоја можда провиднаили скриена причина
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некои нешта и не можат да се објаснат туку -така.не може да се најде причина за све.ногу работи се случуват без некое разумно образложување.ја стојам зад идејата дека се е базирано на среќа или малер.не можеме се да предвидиме,а откога се случи тогај ни светне сијаличката
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za se postoi objasnuvanje no toa zavisi od nas, za nekoi raboti ne sme dovolno pametni odnosno psihicki razvieni da gi objasnime.
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |