|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 30> |
Автор | |
archer_MKD
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so kaspersky imav mnogu problemi mi brisese fajlovi koi ne bea zarazeni i cel operativen sistem mi padna po prviot scan.
sea koristam norton antivirus i mislam deka e najspremen antivirus, a za spyware , spyware doctor e najdobar
|
|
spaski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
norton sistemwork i norton firewall kaj mene sega za sega si ja vrshat rabotata odlichno!
|
|
http://www.macedonian-kingdom.piczo.com
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До сега повеќето антивируси ги имам користено ( Norton,Kasperski и ред други), од сите нив, Nod 32 e најдобар него и го користам. |
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сс Изменето од Bugi lav - 04.Февруари.2007 во 09:30 |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka vo Univerzitetot kaj sto sum na site kompjuteri e instaliran Sophos anti virus, ne znam kolku e dobar, ama izgleda germancite imaat doverba vo nego
|
|
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I SESTRA MI POJMA NEMA.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не реков дека е сложен.... Туку дека незнам да го користам
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE E SLOZEN NODOT.BAREM MENE NE MI E.TNX DO AUDIOFIL ZA LINKOT
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го имам 9.... 10 го имаше дечко ми... Сакав да го инсталирам ама нешто не ми одеше па се откажав.... И по некое време ми кажа да не го инсталирам зашто бил комплициран... Незнам него дали му правел проблем со анисталирањето... Али мислам дека не... Барем не се пожали... А иначе јас зашто не се разбирам многу, мене ми е супер... А Нодот незнам да го користам па можеби и затоа не е добар за мене... |
|
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evi ti stranica od kade sto mozes da go simnes.Veruvaj mi odlicen e.
www.activevirusshield.com Изменето од Audiofil - 29.Јануари.2007 во 18:09 |
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SUM U TEK SO RABOTIVE ALI AJ KAZETE NEKOJ ANTIVIRUS SO NE GO KOCI KOMPJUTEROT FREE E I DOBAR
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go probav NOD 32 2.7 no sepak mislam deka besplatniot Ative Virus Shield e podobar.Dosega sum vleguval na najopasnite sajtovi za krakovi i tamu kade sto vrie od virusi i vi kazuvam deka na lice mesto se otstranuva isto kako sto rabotese Kaspersky a i ram memorija ne odzima mnogu.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BiG kIsS, која верзија на BitDefender ја имаш? 9.х, 8.х. Сите претходни верзии си беа супер, си се инсталираа како што треба и се анинсталираа како што треба, само што новата plus v.10 e тотален промашај. Инаку има мод за скен на емаил, има мод за реал-тајм протекшн, има се што го имаат и другите антивируси, само што и самиот производител Softvin, си ја потврдува грешката, и дека во најскоро време ќе излезе engine закрпа за него. Комот тешко дека има некој проблем,....... а NOD 32 v.2.7 е бомбастичен антивирус, само е посложен за работа. А секој антивирус доколку ги содржи дефинициите за вируси, и ги прати нивните дигитални потписи, и нормално треба редовен update, и редовен SCAN, или IN-DEPTH ANALISYS............. Исто така Bit Defender поставува најмалку агенти низ системот на компјутерот, или низ windows-от, така во real time protection, најмалку детектира вируси, и заради тоа кај него е потребно поредовно да се скенира компјутерот, а исто така и времето на скен му подолго, што не значи и дека подобро ги чисти. Сепак Scan&Clean for viruses, не значи само стартувај го антивирусот и терај. Доколку некој вирус во нормал моде на работа на windowsot само го детектира вирусот, а неможе да го исчисти тогаш стартај windows во Safe mode. Тогаш сигурно ќе го исчисти. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку нема врска!!! Неколку пати го имам анинсталирано... И тоа без никаков проблем.... Го има во Ад енд Римув програмс.... Ти можеби имаш некој проблем со компјутерот па затоа.... 10 не е баш добра, малку е комплицирана, али 9 е супер.... Nod-от е катастрофа.... Мајка ми го имаше на лаптопот... И воопшто не ги спречува вирусите... Не ми се свиѓа... Едино што му фали на БитДефендерот е тоа што нема за меил да проверува дали има вируси.... Али добро... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |