|
Како да се победи Мајк Тајсон |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лузерите се оние кои се плашат од ризикот да не потфрлат. Затоа тие најчесто не се ни обидуваат и се губитници по дифолт. Односно во самиот старт. А својот страв го камуфлираат со разно-разни „рационални“ и „логични“ објаснувања. Секој успешен човек доживеал неуспех на патот кон успехот. Сигурна сум дека тој неуспех само придонел кон подоцнежниот успех. Бидејки неуспехот е само показател на некаква грешка или превид кои ги правиме. Ако тоа го увидиш, патот понатаму ти е отворен.
Ако останеш на она „јас згрешив и сум глуп/ава“ само ќе се мразиш себе си и евентуално депримираш, што е губење време во суштина.
Кој има храброст да го види сето тоа, е на патот кон успехот, во било што, кога и да е.
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[[/QUOTE]
MNOGU MI SE DOPADNA KOMENTAROT ... RESPEKT!!! [/QUOTE] Фала марко-Антони. Почит за тебе, исто така. Убава и многу важна тема. Изменето од chuchuliga - 27.Јануари.2007 во 17:58 |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred nekolku godini .... na patuvanje ... razgovarav so eden moj prijatel od NoviSad... i posle pola cas razgovor mi ukaza rabota sto malku me zamisli... mi rece: - SE OVA STO KAZA ... SE SAMO IZGOVORI ... KOI DOBRO ZVUCHAT... A TOA E ZARADI TOA STO NE SI BROJ 1 - AKO TRCHAS NA 100 M ... TREBA DA SI EDNA STOTINKA PRED VTORIOT.... - AKO RIPAS VO VISINA .... AKO RIPAS ... RIPNI POLOVINA SANTIMETAR POVEKE OD VTORIOT... NISTO POVEKE... !!!! I SITE OVIE IZGOVORI STO DOSEGA GI SLUSAV ... NEMASE DA POSTOJAT..!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden drug prijatel ... koj sto se natprevaruva vo brzo odenje.... vika... - edvaj cekam da e mnogu zesko, ili da duva vetar, ili nekoe nevreme... jas sum sigurno prv!!! dodeka drugite toa go "prifatat" ... jas zaminav.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke go pobedam so zborovi ,toa sepak e najdobroto oruzje za samo odbrana
... |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полесно е човек да го победи Тајсон, отколку сопствената гордост...
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam deka toa e najteskata bitka ... sepak covek treba da najde sila ... da si se pobedi sam sebesi... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leva leva toj ceka leva... jas desna... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO NEMA KOJ DA ZAKAZE BORBA PA DA MU POKAZAM JA LEVA DESNA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke ti zakazam ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ AKO SAKA KAJ NAS U MAKEDONIJA PA AKO IDE NA LOSO KE SKOKNES I TI??
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE MU UDRIME TAKVO MAVANJE ... I UVOTO KE MU GO ODGRIZEME... KAKO TOJ NA HOLIFILD ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE KAKOV DJIMI CARTER KOJ E TOJ?????.CARTER E NAPISANO ZARADI VINCE CARTER KOSARKAROT.
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE NE SAMO EDNOTO ZA KAZNA DVETE USI KE MU GI IZGRIZEME.JA OD EDNA STRANA TI OD DRUGA.KOJA STRANA POVEKE TI ODGOVARA
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |