|
Униформи |
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Автор | |
rebel kid
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha:)nie nosime mantili be:D super e.segde mantili.belo belo belo belo:D
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA MI SE SVIGAAT NIE NOSIME KOSULI I SITE SME VO ISTO A TOA E SUPER NEMA UBAVA I NEUBAVE MAICKA
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блазе си ви ....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
duska
Нов член Регистриран: 16.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека носењето униформи во средните, па и во основните училиста би требало да биде задолжително. за тоа има повеке причини како што се:
-ублажување на класните разлики помеѓу учениците кои ИМААТ и оние кои НЕМААТ
-помали се шансите да дојде ученик од друго училиште со цел да направи инцидент во училиштето(како што е тепачка,кражба и сл.)
-женските(поретко и машките) поминуваат доста време пред огледало со цел да изберат што ќе облечат за утрешниот училишен ден
-би имале повеке кеш за да ја купиме најсаканата разголена маичка која би ја носеле само за вецерните излегувања,а нема шанси да ја облечеме за на училиште
-по униформата учениците би биле препознатливи по тоа каде учат
-и сл.
|
|
duska
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До негде се согласувам.... Ама -"помали се шансите да дојде ученик од друго училиште со цел да направи инцидент во училиштето(како што е тепачка,кражба и сл.)" со ова не се согласувам зашто учениците на одмори не ги носат униформите така да не се знае дали се од школото или не -"женските(поретко и машките) поминуваат доста време пред огледало со цел да изберат што ќе облечат за утрешниот училишен ден" Ни со ова не се согласувам зашто сега е уште полошо, конкретно за мене, јас сега уште повеќе мислам што да облечам зашто со униформата не ми одговара НИШТО..... - и уште нешто, за да сакаме да ги носиме униформите треба сите да се согласуваат со "изгледот" на униформата и сите да ја изберат , а не "Оваа униформа мора да ја носите и точка" и неможеме да кажеме ни дали ни се свиѓа или не |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasine se ko od gubretarine samo so nasite se sini, za nikade
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uniformi da
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај земи да носиш па после ќе те прашам што мислиш.... !!!!!!!!! |
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние не сме носеле и изгледа нема да носиме. Лани имаше анкета ама за џабе ја направија кога ништо не испадна од тоа.
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zakon se uniformi steta sto mene ne me fati da nosam uniforma...taka pominav jas ... U pizami si idevme po sabajle
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
униформи да-- за да не може некоја пуфла да парадира у Фард и да мисли дека го фатила Господ за м **а еднаквост!!!! бркање мода после часови
|
|
gaga
Нов член Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba i toa kako.sto e ova koj kako mu teknalo odi vo skolo,pa imalo pedofilija i siluvanje.mesto da ucat devojcinjava se sminkaat.ne velam da bidat zatucani no ova e katastrofa.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво е да се воведат униформи сите ќе бидат еднакви и нема да се замарат со она еј што да носам утре за во шкопло па ладно па....
Едноставно си знаеш тоа ти е облека за во школо па за искачање ако ти е до претставување на која класа припаѓаш ке се покажеш во скапи облеки и слично....
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро бе, сите зборат дека со униформите нема да мислиш што да облечеш... ВООПШТО НЕ Е ТАКА... Освен ако не ни дадат и панталони или сукњи и све комплет... Ама кај нас даваат само едни маички или дуксери.... И тоа една никакве боја да неможеш со ништо да спариш... И сега уште толку се мислам што да облечам... Па уште ни викаат „Униформите мора одозгоре, не смее под џемпер или блузон“... А ни даваат едни тенки, тенки дуксери, за летоска... Па што мислат они бе??? Да неможам асално да се облечам.... Џемпериве ги немам допрено зимово... И догодина слободно ќе можам да ги фрлам, ќе ми бидат мали.... Ако веќе даваат униформи нека даваат и за зима и а лето.... Или ако даваат тенки бар нека не се бунат ако облечеме нешто топло одозгоре..... А не да мрзнеме..... Или летоска од топло да вриеме....Се изнервирав сега.... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |