|
Tретирање на женската невиност во денешно |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | |
Liberatio boy
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Iraq Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денешново време се соочува со еден апсурд, а тоа е двојниот стандард за тоа што некој го вика ,,да е поштена,, да е невина де...
Мажот е МАЧО ако имал многу женски, тој е Бог, сите женски трчаат по него...
Жената е к*рва ако имала двајца дечковци, она не е за домаќинка, она е ваква и онаква...
А кој е доказот за машката девственост? (не велам невиност, оти зборот не е соодветен, само у суд се употребуе).
Ја сум нинџа
И многу сум љут
коа зборам за вакви глупи табуа!
П.С. Женска ми имала тројца пред мене.
Да не беше така, немаше ништо да ме научи.
Кисс, ауф видерсен
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:55 |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееее неизбежните епитети...
|
|
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro be, lugjevo so mileniumi bile glupi i maloumni, a sega samo radi toa sto imame kompjuteri i razni kerefeki odma se prosvetlivme za raboti koi se sustinski isti.
Da potsetam, covekoviot mentalen kapacitet e nepromenet i ist kako denesniot najmalku 7000 godini. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудна работа...со развој на технологијата и свеста кај луѓето, мислев дека нешто се буди и се прави на подобрување на разумот...Книги, комјутери, отворени муабети итн..
А во суштина испага дека само лаеме, а свесноста кај одредени луге затупува или останува иста од генерација на генерација... Таквите луѓе најдобро да си го говорат она што го носат во свеста, наместо да филозофираат во стил и начин на њу ејџ "new age" мислејки дека се посвесни...а фактички испага дека домородците во одредени ситуации биле по мудри... |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да напоменам да не едитувам...... Сенсеи ова не се однесува на тебе....само мое гласно размислување, за одреден тип на луѓе...
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ... dobra tema .... sekojdnevno se "tretira" nevinosta vo svetot ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се третира секојдневно Марко/??
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku grubo se izraziv... mislam deka denes za ovaa rabota malku se razmisluva... ako e ... e ako ne e ... nikomu nisto.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку грешиш...И се размислува повеќе него до пред некоја година од причина што..Порано се зимале на 16-15 години и тоа ветени..Така да засигурана била невиноста...т.е хименот бил нивен... и не ги прогонувало минатото на девојчињата мали нивни..
Сега??? Хм.... ги прогонува. Многу повеке него што јас изгледа бев свесна дека е тоа така.....а сите би да ги брцнат некаде |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тотално се сложувам и сите по форум може да напишат свашта но едно е да напишеш а друго е да мислиш а пак трето е да си тераш твој глуп фјум преполн со табуа
Сепак мислам кај нас преовладуваат вакви типци....
|
|
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site sakaat nevina a izjavuvaat deka nema vrska a potoa gi jade crvot....Za cel zivot......E pa nekoj ima sreka da ima i poveke nevivni a nekoj edna i toa "vinovna"....Koj misli poinaku neka iskomentira......
|
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ja sakaat ke ja sakaat i nevina i ne nevina, sigurno nema da ja ostavi svojata ljubena zatoa sto taa pred nego imala nekogo...
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |