|
Исповедување |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | ||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kuliraj
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaes mila za kogo e toa
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam i zatoa odma koga vidov dojdov da te gusnammmm
|
||
kuliraj
|
||
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nemozam da si pomognam, go sakam.
|
||
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас нема шо да се исповедам, ама на интернет најдов едно интересно писмо, па ке ви го постирам тука
sea ke vi ja raskazam mojata storija i ve molam site da mi pomognete.se pocna koga eden den otidov kaj deckomi(so nego idam poveke od 8 meseci),a on bese sam doma i taka nie pocnavme da se baknuvame i on pocna da me soblekuva i da me dopira,ama nemavme seks(dosea sum nemala nikogas), tuku on samo si go drkase na mene.Dobro toa pomina ama problemot e toa sto mene veke 1 nedela mi kasni i mislam deka sum trudna:(,Ve molam kazete mi dali na toj nacin mozam da zatrudnam zasto sum mnogu zagrizena |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da imam mok so pogled da gi zatrudnuvam, site trudni ke setaa, za inat !
|
||
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се додека го сакате некого поради неговите доблести, не е ништо. Тогаш кога ќе почнете да го сакате поради неговите мани e љубов.
епа тогаш....мислам дека сум во фаза на заљубување...страшно но вистинито...чуството е прекрасно...неможам да ти кажам сеуште те сакам додека навистина не почуствувам неможам иако ти си ми го кажал милион пати....само сакам да знаеш дека ке ми недостигаш ако некогаш те изгубам или се разделиме....и дека засекогаш ке останеш во моето секавање...во убавите спомени....во срцето...во кое еден дел секогаш ке има за тебе..без разлика што и да се случи тука сум...ми значиш!и тоа многу! за xxx |
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da sakam necii maani, znaci sum mazohista, oti ja sum so taa licnost za da mi bide ubavo, a ne da me gnjavi i da izigruvam psihijatar
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:58 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e zver?!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:58 |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ja sum zver u krevet
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |