|
Извадоци,исечоци,цитати |
Внеси реплика | страница <1 678910 46> |
Автор | |
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеше дека не смее да биде со неа, дека тоа што го правеше беше погрешно. Но, таа веќе го допре делот во него за кој тој претходно не ни знаеше дека постои..
Ти си како делфин затворен во аквариум. Целиот твој живот, чуварите воделе грижа водата да ти биде чиста и да имаш храна во изобилие. Сега, треба да те вратат во океанот. Дали ќе можеш да преживееш?! Се мразеше себеси што вчера беше толку огорчена. На крајот на краиштата, многу време помина - секој продолжи по својот пат. Но, кога го виде, сфати дека тој оставил неизбришлива трага во нејзиното срце и дека сеуште постојат чувствата шие присуство не сакаше да си го признае и кои ја придвижуваа огорченоста со брзина на нуклеарна реакција... Од "Третата Тајна" |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bog stvori Sonce toplo i sjajno, stvori i Mesecina mila i draga, stvori more bistro i dlaboko i posle tebe te stvori...nekoja pizdarija morase da napravi Изменето од anakin - 13.Јануари.2007 во 17:38 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лутината на жената е опасна работа и нека биде претпазлив секој од неа!На оној жената што најмногу го сака,на него и најсурово ќе му се одмазди.Жената брзо засакува,но и брзо замразува:нејзиното непријателство трае подолго од пријателството.Знае да ја совлада љубовта,но не и омразата.
-Тристан и Изолда-
|
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikakvi covecki jazici, nikakvi misli izrazeni so boi, mermer, zborovi ili zvuci, ne mozat da ja pretstavat silata, vistinata, sovrsenstvotot, molskavicnosta na ljubovta Sagrinska koza-Balzak |
|
kuliraj
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA BEZDNI PREKU KOI NE MOZE DA PRELETA LJUBOVTA I POKRAJ SVOITE SILNI KRILJA
Sagrinska koza
|
|
kuliraj
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO KOJ NE SAKA DA GO PRODOLZI TOJ PREKRASEN MIG STO MU PRETHODI NA PRVIOT BAKNEZ, KOGA DVE SUSTESTVA, KOI EDNO KON DRUGO POKAZUVAAT ODREDENO LJUBOVNO CUVSTVO, VEKE MOLKUM RESILE DA SE BAKNAT, KOGA NIVNITE OCI GO ZNAAT TOA, KOGA NIVNITE NASMEVKI GO NAVESTUVAAT TOA, NIVNITE USNI I RACE GO PRETCUVSTVUVAAT TOA, NO KOI SEUSTE GO ODLAGAAT MIGOT KOGA NIVNITE USNI PRVPAT NEZNO KE SE SPOJAT |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, nemoj mi prici! Hocu izdaleka |
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...najvaznije susrete duse dogovaraju mnogo pre nego sto su se tela videla...
11 minuta-coelho |
|
respect my authoritaaa
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако човечкото срце застанува да си почине при качувањето на височините на љубовта, тоа ретко запира на стрмната удолнина на чувствата на омраза..
Добрината што ги соединува две суштества во едно е толку ретка, колку што е ретка и вистинската љубов. И едното и другото е раскош што си го дозволуваат само убавите души.. Во природата на жените е да го докажуваат невозможното со можното и да ги побиваат фактите со претчувства.. "Чичко Горио" - Балзак |
|
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оттогаш застанував пред огледалото на кратко, на поминување , толку колку да видам дека ме има ,а сепак доволно кратко за да не исчезнам од другата страна . Разговор со Спиноза - Гоце Смилевски
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na denesen den vo ljubljana pocinal josip broz tito vodacot na sumskite
borci popoznati po imeto partizani i dozivotniot pretsedatel na
drzavata koja vekje ne postoi a se vikala socijalisticka federativna
republika jugoslavija.republikite sto ja socinuvale taa drzava se
razbegale na site strani kako decata na rakot vo devedesetite godini na
minatiot vek i stanale samostojni. Tito rekol deka jugoslavija nemala
nisto pred vtorata svetska vojna a deka togas dosle italjijancite i
germancite i zele se. Nekoi zboruvaat deka bil zagorec, nekoi deka bil
rusin, treti tvrdat deka bil ukrainec. Vo sekoj slucaj se znae deka
sakal da ppusi cigari deka poradi toa nikogas ne dobil rak na jazikot
kako sto inaku se tvrdi vo medicinskite broshuri i deka ubavo
improviziral po klabvvissh*te na pijanoto sto zemjaki go predvid
negovoto bravardsko obrazovanie zboruva za isklucitelen muzicki talent
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nieden covek ne e Ostrov, sosema sam za sebe;
sekoj covek e del od Kontinentot, del od Zemjata; ako Moreto odnese Grutka zemja Evropa e polesna, kako da odnela nekoj Rid, Posed na prijatelite ili tvoj sopstven; smrtta na sekoj covek me namaluva mene, bidejki jas sum Opfaten od Covestvoto. I zatoa ne prasuvaj za kogo bijat kambanite Ti e bijat za tebe |
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa jas ne sakav nishto drugo, osven da se obidam da go proziveam ona
shto samoto sakase da izbie od mene. Zosto toa bese tolku mnogu tesko?
Shto e toa vistinski, ziv covek, sekako, denes se znae pomalku otkolku koga i da bilo, pa zatoa se ubivaat masa lugje od koi sekoj e skapocen primerok na prirodata koj ednas postoel |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |