IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку веруваш во својата другарка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку веруваш во својата другарка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
mara Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 13:53

Blazeti sto si imas sestra taja nikogas nema da ti misli loso, nito pa ti nea.

Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 17:23
Originally posted by blue blue напиша:

sestra mi e mojata najdobra drugarka, i vo veseli i vo teski momenti e so mene, duri i koga e daleku fizicki... nie sme dve polovini od edno celo

JA NAJSAKAM

i zaboraviv: 100% i veruvam
lele ama ubavooo SmileSmile...mn sakam da imam sestra.
ja imam 3 drugarki, od koi ednata tolku me nervira, sto mislam deka saka i drugite da gi oddeli od mene...se pravi bez ja da znam, kako da saka da me izkoristi i da me otfrli posle...ednostavno nemam dobri zborovi za nea.
A so drugite dve mi e super...sekogas sum vesela koga sum so niv, znam deka mozat sekogas da bidat do mene koga mi e tesko....za niv mozam da kazam deka se moite NAJDOBRI DRUGARKI.
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 18:18
Originally posted by blue blue напиша:

sestra mi e mojata najdobra drugarka, i vo veseli i vo teski momenti e so mene, duri i koga e daleku fizicki... nie sme dve polovini od edno celo

JA NAJSAKAM

i zaboraviv: 100% i veruvam

Блазе си ти.... Баш си среќна што ја имаш неа...
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
rebel kid Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebel kid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 22:01
iam 3 drugarki i 1 drugar,ali samo na 1 drugar i na drugarkata imveruam bas onaka epten:) she is my sis:) ja sakaaaaaaam
If I only hadn't cut off my hair, I'd choke you with all my dreadlocks.
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 23:47
Па верувам 1.000.000.000.000.000.000.000.000......%,а и таа во мене па најверни другарки сме
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 11:14
Imam  poveke  drugarki  ama  nemam  nekoja  najverna....
Mnogu  pati  se  imam  razocaruvano  vo  najverni  drugarki.
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 11:32

drugarstvoto od mladosta e vecno...

posle toa samo ako ima interes...

Jas toa go vikam americki interes...

i jas go praktikuvam...
ako mi treba nekoj ... odma go baram...
ako mu tre*am ... slobodno neka me pobara...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 12:59

Besprekorno i veruvam na mojata najdobra drugarka. Nemam potreba da se somnevam vo nea, mislam deka sme epten verni edna na drugaWink
   DIJANA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 13:07
Originally posted by l_dijana l_dijana напиша:

Besprekorno i veruvam na mojata najdobra drugarka. Nemam potreba da se somnevam vo nea, mislam deka sme epten verni edna na drugaWink

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 13:11
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Originally posted by l_dijana l_dijana напиша:

Epa zarem ti nema da se pofalis deka imas nekoj/a drugar/ka vo koj/koja mozes apsolutno da imas doverba?????Smile
   DIJANA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2007 во 13:15

imam drugar ...vo kogo imam 100 % doverba...

isto i prijatelka ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2007 во 17:05
Najpoveke im veruvam na drugarite, drugarkite ne se za vervanje koga togas zensko ke te zzafrkni, zenskite se za koristenje LOLLOL

Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 02:03

кога си у зорт повеќе ќе ти помогне другар отколку роднина

Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2007 во 03:38
krv si e krv sega ne se zezaj ti!!!!!11
ama pak i drugar koj ima svateno ........ i... ceni pocituva
sepak treba da dades za da dobies
:)

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.