|
Tретирање на женската невиност во денешно |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да мила, ама сите ја бараат
|
|
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja baraat ama nema da ja najdat!
|
|
DR.Z
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i tesko da ja najdes..osven ak ti se zalepi na glafceto............ |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seljachista, nemoderni Изменето од sensei - 16.Јануари.2007 во 19:25 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе мило сељачишта или пак мода...Ме смее од се срце и во исто време љути фактот дека сити би нешто легнеле и легнуваат што ке стигнат и колку ќе стигнат, а притоа кога ќе решат да се женат бараат невиност и само негово прво да биде, не гледајки го фактот и минатото што правеле пред тоа...Апсурд ма не ќе кажам идиотштина со балкански нитни провлечена
|
|
|
|
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ima loso vo toa?
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кое??? Во тоа што сите да си го прават кеифот, а после бараат после нешто што не го ценеле пред добивање т.е го барале пред да им текне дека треба нешто невино за нив да остават
|
|
|
|
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cenenjeto doagja najprvo od toj sto dava nesto(nevinost vo slucajov). Ako ne go cenis svoeto, drug ic nema da ti go ceni, tuku ke go zeme zdravo za gotovo.
A ne mozes da mu dades um nekomu so sila, odnosno da prisilis nekoj da se ceni sebesi. Mozes samo da zemes sto se nudi. |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очекував ваков одговор од тебе..Браво таман на место
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На никој не му е битно женската невиност демнецка!! ури више не ни важи она мислење дека требв да се цени невиноста и чедноста на девојката !! Сте се палат на искусни тигрици у кревет а додека оние кои се невини дури после некоја година над 16 ги прават и дрољи....
|
|
sensei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe sto ti preci vo slucajov?
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо бе мене не ми пречи ја далеку од девици сум , не бе дупла скорпија сум
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes nikoj ne bara da e zenskata nevina... Nekoj sakal da zeme zena .... ama da bide postena .... baral ... baral ... i na krajot nasol... ja odnel doma... zenata: peri, pegla, gotvi, mie, cisti se raboti ... ama nikako da dade.... i na krajot mazot resil da ja ostavi..... i mu rekol na majkamu (mama)...: - ke ja osatavam ... premnogu postena e!!!! i svekrvata i veli na snaata: - snao.... ubavo e sto peris peglas... rucek pravis... se e ubavo .... ama nekogas i dajmu.... - KAKO NE .. MENE OD K*REVI MI E PREKU GLAVA DOJDENO... SEGA POSTENA KE SI BIDAM!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |