IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Tретирање на женската невиност во денешно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Tретирање на женската невиност во денешно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 13:26
Да мила, ама сите ја бараат LOLLOLLOL
Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 17:23
Ja  baraat  ama nema da ja  najdat!LOL
Кон врв
DR.Z Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DR.Z Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 17:45
Originally posted by Ana_bt Ana_bt напиша:

Ja  baraat  ama nema da ja  najdat!LOL

pa i tesko da ja najdes..osven ak ti se zalepi na glafceto............LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 19:22
Originally posted by natalija natalija напиша:

Да мила, ама сите ја бараат LOLLOLLOL

Seljachista, nemoderni Embarrassed

Изменето од sensei - 16.Јануари.2007 во 19:25
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 08:47
Не бе мило сељачишта или пак мода...Ме смее од се срце и во исто време љути фактот дека сити би нешто легнеле и легнуваат што ке стигнат и колку ќе стигнат, а притоа кога ќе решат да се женат бараат невиност и само негово прво да биде, не гледајки го фактот и минатото што правеле пред тоа...Апсурд LOLLOLLOLLOL ма не ќе кажам идиотштина со балкански нитни провлечена LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 11:41
Sto ima loso vo toa? Embarrassed
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 12:08
Во кое??? Во тоа што сите да си го прават кеифот, а после  бараат после нешто што не го ценеле пред добивање LOLLOLLOL т.е го барале пред да им текне дека треба нешто невино за нив да остават LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 12:26
Cenenjeto doagja najprvo od toj sto dava nesto(nevinost vo slucajov). Ako ne go cenis svoeto, drug ic nema da ti go ceni, tuku ke go zeme zdravo za gotovo.
A ne mozes da mu dades um nekomu so sila, odnosno da prisilis nekoj da se ceni sebesi. Mozes samo da zemes sto se nudi.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 12:43
Очекував ваков одговор од тебе..Браво таман на место ClapClapClap
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 13:17
На никој не му е битно женската невиност демнецка!! ури више не ни важи она мислење дека требв да се цени невиноста и чедноста на девојката !! Сте се палат на искусни тигрици у кревет а додека оние кои се невини дури после некоја година над 16 ги прават и дрољи....

AngryDeadDead
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 14:02
Tebe sto ti preci vo slucajov?
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 14:03
Originally posted by sensei sensei напиша:

Tebe sto ti preci vo slucajov?

Ништо бе мене не ми пречи ја далеку од девици сум , не бе дупла скорпија сумLOLLOLLOL
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 14:22

denes nikoj ne bara da e zenskata nevina...

Nekoj sakal da zeme zena ....
ama da bide postena ....

baral ... baral ... i na krajot nasol...

ja odnel doma...

zenata: peri, pegla, gotvi, mie, cisti
se raboti ... ama nikako da dade....

i na krajot mazot resil da ja ostavi.....
i mu rekol na majkamu (mama)...:
- ke ja osatavam ... premnogu postena e!!!!

i svekrvata i veli na snaata:
- snao.... ubavo e sto peris peglas... rucek pravis... se e ubavo .... ama nekogas i dajmu....

- KAKO NE ..
MENE OD K*REVI MI E PREKU GLAVA DOJDENO...
SEGA POSTENA KE SI BIDAM!!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 14:25
LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.