IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Tретирање на женската невиност во денешно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Tретирање на женската невиност во денешно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2006 во 10:23
kako sho rece dogi vo edna tena za babamu deka zena ne umira dodeka ne primi dva vo sebe, moze dase zakluci slednovo:
ili ke se pomirish deka devojkata veke primila pred tebe ili ke primi posle tebe. pa moze da se pravi nevina kolku saka ali jebiga neveruvam bash a i ne me interesira nejzinata nevinost, ako sakam da sum so nea me interesira nashata idnina da bide okej a ne nejzinoto ili moeto minato. Wink
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
dafina glasovik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dafina glasovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 04:36

temava vi e malku izbledena.lsno  da si prv,ama da si poslrden potesko!Clap

VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
Кон врв
dafina glasovik Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dafina glasovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 04:40
nevina denes znaci deka DENES ne bila so nikoj,ako muvanje e seks na brzina vo WC-to od klubot.TAKA TVRDAT DENESNITE TINEJDERIClap
VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2006 во 23:59
Originally posted by dafina glasovik dafina glasovik напиша:

Мислам дека обратно беше работата. Барем од мое искуство.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2006 во 01:50
Originally posted by sensei sensei напиша:

Originally posted by dafina glasovik dafina glasovik напиша:

Мислам дека обратно беше работата. Барем од мое искуство.

tocno
dudenz
Кон врв
football manager Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај football manager Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2006 во 16:08
Slabo nevini se zivo vinovno...hahahahhaahhaha
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 04:00
има невини слатки чупина...и јас барам такво  Tongue
Кон врв
football manager Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај football manager Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 23:58

Nema da zboruvame poveke za nevinosta i ne ja tretirame poveke zasto se ispostavuva deka ne e tabu tema poveke naprotiv se se znae okolu toa i banalno i m e na lugjeto da zboruvaat okolu toa..

Sekoj si ja gubi onaka kako mu e drago i sekoj si snosi posledici potoa dobri ili losi...Licen problem......

Cao drugari...... i drugarki   upssssssssssss

Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 00:30
nevinosta...glupost...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 01:40
ZOSTO GLUPOSTI?!
Кон врв
mara Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2006
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 10:55
Originally posted by samovilka samovilka напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Ја мислам дека невиноста не треба да се изгуби било каде и било како колку само да се случи тоа. Треба да се случи со некој кој го сакаме и ни значи и да знаеме дека не е со нас само ради корист. А местото не е ни многу битно (само да биде чисто ради инфекции и такви ствари...)

bravoClapClapClapClapClapClap
isto misleniceSmile
taka i ja ja izgubiv
i uste go sakamCryCryCry

I jas se slozuvam so vas. No da vi kazam zosto devojkite se strmat pred prviot pat pred da imat seks, bideki pretezno maskite na koj ne im e znacajna devojkata ja ismejuvaat pred drugarite kakva bila v krevet i pretezno muabotot go sirat na trista luge. I odma ti izleguva ime vo gradot, so kolku imas spieno i se sto prokomentirale za tebe. Jas mislam deka devojkite poke se plasat od ozboruvanje nego kolku pati imala sex. Toa e moeto mislenje.
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 11:07

mislam deka toa poveke ne e aktuelno...

vazno e da bidat

1/2 + 1/2 = 1 celo....

i da se nadopolnuvaat eden so drug...

ianku edna anegdota na ovaa tema ...
nekoj ke se zenel ...
i na veridbata majkamu prasala:
- dali e devojkata nevina?

momcheto i reklo:
- mamo ...
odi na parkingot kaj Sofka ...
tamo ke ja najdes!!!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 11:11
Originally posted by mara mara напиша:

I jas se slozuvam so vas. No da vi kazam zosto devojkite se strmat pred prviot pat pred da imat seks, bideki pretezno maskite na koj ne im e znacajna devojkata ja ismejuvaat pred drugarite kakva bila v krevet i pretezno muabotot go sirat na trista luge. I odma ti izleguva ime vo gradot, so kolku imas spieno i se sto prokomentirale za tebe. Jas mislam deka devojkite poke se plasat od ozboruvanje nego kolku pati imala sex. Toa e moeto mislenje.

Мара мила нашиот народ е навикнат и научен на епитети..така да и да си со крст на чело ако решил да ти лепи тапии, а спиела не спиела исто ти се фака..LOLLOLLOL
Прво најбитно е да влезете во сексуални односи кога вие се чувствувате спремни, а не затоа што тоа некој го бара од вас, или било во мода или сте единствена невина во друштво...
Вие пред се, другите??? нека сеирџат и зборат колку сакаат...WinkWink

Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 12:16

Abe  ova  e  21 vek!    Kakva  nevinost!?Confused    Koj  vodi  griza  poveke  za  nevinosta  duri  nikoj  ne ja  spomnuva....   Sega  ima  i  sredini  kade  sto  devojkite  treba  da  se  cuvaat  do  svadbata  no,sepak  nikoj  ne  se  zanimava  so  nea  taa  e  totalno  demode!Big%20smile

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.