|
Црн хумор |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
Dra{C}ulA
Нов член Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Madagascar Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Мај.2005 во 02:11 |
eve eden i od mene: hitler go postrojal narodot vo redica i pocnal da prasuva 1. kolku godini imas i ovaj 23 2. kolku godini imas i ovaj 33 3. kolku godini imas i ovaj 12 4. kolku godini imas i ova uste 2 dena i ke polnam 7 a na toa hitler a a a ke vidime |
|
take me away
|
|
brmbrm
Сениор Регистриран: 20.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mamo mamo na Trpe tatko mu mu kupi riba!!! Ke mi kupis i mene? Ne be sinko so ke ti e ,ti imas rak
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали знаете што е родео во сексот?
- Тој лежи на грб, вие седите на него. Со една рака сте ги зграпчиле влакната на неговите гради и му велите дека имате СИДА...и тогаш се обидувате да останете горе 5 минути |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hitler poreda dva reda zena i red muskaraca.
Pita 1. red zena: - Da li me volite? Odgovore: - Ne! Hitler: - Hans, streljaj ih. Pita 2. red zena: - Da li me volite? Odgovore: - Ne! Hitler: - Hans streljaj ih! Muskarci se zamislise: - Ako mu kazemo da ga volimo mozda nas pusti. Pita ih Hitler: - Da li me volite? Odgovere: - Da! Hitler: - Hans, streljaj pedere. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nakon pregleda lječnik zabrinuto posmatra pacijenta.
- Doktore, možete li mi reči što mi je? - pita zabrinuto pacijent - Hm, neznam, neznam.... - onako sebi u bradu govori doktor. - Pa dobro, kad ćete znati što mi je? - opet će pacijent, a doktor će na to: - Znat ćemo već sutra - nakon obdukcije. |
|
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишол Хитлер во логор,ги построил Евреите и почнал да ги убива еден по еден.Му дошол редот на едно девојче и ова го моли:- Те молам,не ме убивај,остави ме да поживеам уште малку!
Хитлер го погледал,се подзамислил и му вели:-Важи,ајде оди на крајот од редот! |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ова стварно ме насмеа
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си оди дома Тарик Филиповиќ ,ја гледа мајка му на подот,и ја прашува:„Мамо,што ти е“? - Умирам,сине - му вели таа. А овој,по
навика:„Дали е тоа твојот конечен одговор?“ |
|
ванчо2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште еден за Зоки Поки : Оди Хитлер(од претходниот виц) во друг логор,
и ги прашува - Колку години имаш? - 22-му вели еден. 26-му кажува друг. А јас за три дена ќе наполнам 19!-му се фали еден Евреин. -Е,тоа ќе видиме- му одговорил Хитлер. |
|
ванчо2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Мамо,сакам да ми купиш риба- вели малиот Ивица.
-Што ќе ти е риба сине,кога имаш рак! |
|
ванчо2006
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им вели капетанот на Титаник на патниците:-Имам за вас две вести.Едната е лоша,а другата е добра.Која сакате да ви ја кажам прво?
- Прво лошата-му вели еден од патниците. -Удривме во санта мраз и ќе потонеме. -А која е добрата? -Номинирани сме за 12 Оскари! |
|
naum
Сениор Baniran Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zs brus vilis ne glumeshe vo titanik????????????
zs ke go spaseshe
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nekoj mu poplavele jajcata.... i nekoj staromoden lekar mu rekol da zeme kamenja belutraci... i da mava po jajcata i ke pobelat... otisol na kontrola... - ne ti idese porano? go prasal doktorot... - da... koga ke lufnev so kamenjata ... kako poarno da mi idese.... ufffff I otisol kaj mlad doktor.... - a sega ... odma ke vidime... jas imam kompjuter... specijalen softwer za jajca.... od idividi.... Go startoval programot.... - crveni jajca.... treba dvete da se secat... - abe.. doktore mene mi se plavi... - zeleni jajca... uffff... zgresiv so misot.... ama pisuva edno jajce treba da se seci... - doktore... jas imam plavi.... - eve.. plavi jajca... ENTER.... NE TREBA DA SE SECAT!!! - fala doktore... fala.... - cekaj ovde trepka... SAMI KE PADNAT!!!! LELEEEEE..... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ketrin_5
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е*ел лепрозен и сидашица
- Знеш дека имам сида? - НЕма веза и онака цел ми остана кај тебе |
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |