![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 240> |
Автор | |
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stoji debeli policajac ispred obdaništa. Uto dolazi vaspitačica i pita:
-Izvinite, da li vi čekate dete? -Ne, to mi je od piva... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Zovnuli jednog policajca, da ga pošalju na tajni
zadatak, i govore mu: - Sada ćeš otići u taj kafić, u civilu, i dobro osmatrati, da li neko koristi kakvu drogu. Droga ti je veliko zlo i je skupa. Nakon nekog vremana se vraća i raportira: - Tamo se niko ne drogira. - Kako si zaključio? - pitaju ga. - Jednostavno droga je skupa, a tamo sama sirotinja, zamislite, video sam čak četvoricu da jednu cigaru puše"! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Odi policaec po ulica i gleda zirafa.Ja zema i ja nosi na glavniot i prasuva sto da pravi so nea.Toj veli da ja nosi vo zooloska gradina.Po nekoe vreme glaviot go gleda policaecot so pukanki vo race i so zirafata do nego kako odat zaedno.Go mprasuva sto pravi,a ovoj veli pa bevme vo zooloska sega odime na kino!
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Trojca vo bolnica .... zavitkani vo zavoi... i si se tazat.... prviot.... jas sum sofer... koga dojdov doma.... posle onaa rabota .... na zenata i dadov 50 EU ... po greska.... i koga me fati so sukaloto..... ufff vtorot.... isto i jas sum sofer.. koga si dojdov doma... i jas na zenata po greska i dadov pari.. ama 100 EU... a pak daa mi vrati 50 EU... kakov kotek mi trgna... tretiot... celiot iskrsen samo kuti... - abe kazi nesto.... - sto da kazam... i jas sum sofer... koga dojdov doma... si legnavme so zenata..... i edno vreme nekoj zvoni na vrata .. a taa vika: - begaj niz balkon idi mazot mi ke te skrsi od kotek.... i jas ripnav od 7-mi sprat.... ufffffff ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Nekoja zena imala goolemi balkoni..... i koga go tresela carsafot ... se navednala poveke ... i padnala vo kantata za djubre.... pominale nekoi mladichi .. ja gledaat kako mafta so nozete .... i mu ja pisnale rabotata..... mazot .... nekako tivko.... odi vo kujna .... kompirite nedolupeni... i gleda preku balkon sto ke vidi.... i zel da vika .... a tie od dolu: - abe sto si ja frlil... uste ima materijal vo nea .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
se sretnale dvajca.... - kade? - eve ke se frlam od edna zgrada... mi se smachi od vakov zivot... - abe nemoj taka.... i se razminale... se sretnale posle tri meseci: - ti ne se frli od zgrada??? - abe i za toa jajca trebalo .... ufffff |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј.
- Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство. Ете го Трпе по три минути. - Готово, професорке! - Е ајде да чуеме. - Ох, господе, грофицата е трудна, кој ли го направи тоа? |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
После подолго време дошол поп во некое градче. Се собрале полно луѓе за да се исповедаат.
- Попе, јас 12 пати го мамев маж ми. Пресметува нешто попов и вика: - Ти забранувам 3 месеци да не водиш љубов! Влегува некоја друга жена. - Попе, јас 10 пати го мамев маж ми. После кратко пресметување. - Ти забранувам 1 месец да не водиш љубов! Влегува друга жена. - Попе, јас 10 ипол пати го мамев маж ми. Пресметува попов, смета и вика: - Ај оди доработи се, тешко ми одат дропки! |
|
|
|
![]() |
|
Некој залутан бродоломец, наидува на желка. И пред да ја изеде:
- Не ме јади ќе ти исполнам една желба. - Добро ај напрај ми мост, за да поминам од другата страна на кањонот. - Ај дојди за три дена. После три дена доаѓа човеков и гледа нема ни мост , ја нема ни желката. Фатил да ја бара и под дрво и под камен, кога ете ја во една грмушка. - А-ха те фатив, лажливке, сега ќе те јадам. - Ама немој те молам, еве три дена се мачам да направам мост, не можам и не можам, а ако сакаш колут напред или колут назад само кажи. *** Истата желка од претходниот виц сакала да се качи на дрво. Пробувала , паѓала и така едно сто пати, цела модрици се направила. На соседното дрво седат две птици ја гледаат желката и зборуваат ...
- Крајно време е да и кажеме дека е посвоена! |
|
|
|
![]() |
|
Кој се три најтенки книги на светот?
- Босански мудрости - Сомалиски кувар - Црногорски НАПРАВИ САМ! |
|
|
|
![]() |
|
Авионски хумор
Пилотот им се обраќа на патниците пред да почне летот: ...во случај да изгубиме притисок во кабината, од плафонот автоматски ќе се спуштат маски со кислород. Престанете да врескате, грабнете ја маската и ставете ја на лице. Ако со вас патува мало дете, ставете ја вашата маска пред да ја ставите неговата. Ако патувате со две мали деца, одлучете уште веднаш кое повеќе го сакате. * * * Пилотот на патниците: - Кога ќе излегувате од авионот, ве молиме земете си се што ви припаѓа. Ако нешто ви остане, тоа ќе биде подеднакво поделено помеѓу екипажот. Ве молиме не оставајте деца и сопружници. * * * - Кој ќе остане последен во авионот, ќе го чисти! * * * - Што е разликата меѓу еж и ежица? - Ежот има боцка повеќе. * * * Оди Трпе по улица и среќава три калуѓерки. Рипа Трпе, масакр ги прави и продолжува по улицата: - Ебате нинџите, ебате |
|
|
|
![]() |
|
Дракула со синот шетаат во парк на полноќ.
- Тато , да ја папаме онаа! - Не сине, премногу е сува! - Тато, а да ја папаме онаа! - Не бе сине, глеј колку е дебела, ќе добиеме холестерол. - А онаа - некоја бомба од женска. - Е таа сине ќе ја носиме дома, а мама ќе ја папаме! |
|
|
|
![]() |
|
Си бил еден лудак, он живеел во лудница и еден сончев ден му текнало да напише писмо до својата мајка.
-Мамо мила најмила ние овде лудациве во лудницава живееме царски, секој ден мамо одиме на базен и сите скокаме. Јас скокам на глава, а сите други на нозе. Знаеш што значи тоа? дека сум јас најлудак на годината. Времето денес е дождливо а има и многу сонце. Директорот ни вели ако сме паметни и послушни конечно ке ги плати сметките за вода и базенот конечно ке ни го наполнат
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |