|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRAKTICNO NIKAKO Ako ti e nanesena bolka od taa licnost togas dodeka dojde potreba da ja zaboravis tolku srceto ke ti se zamrzne za taa osoba da i da nesakas sama od sebe poveke nema da ti znaci nitu nejzinoto postoewe nitu nejze kako licnost Vetuvawe mnogu cesto se dava vo moment na slabost no mnogu cesto se prima zdravo za gotovo,,,ako e dadeno od licnost koja poveke ne ti znaci togas ni nejzinoto vetuvawe ispolneto ili ne nema mnogu da te napravi srekna TOJ STO KE TE ZASLUZI NIKOGAS NEMA DA NAPRAVI DA POSAKAS DA GO ZABORAVIS A VETUVAWATA OD SRCE DADENI SEKOGAS SE ISPOLNUVAAT mnogu sreka vo novata ljubov |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nisto ne e vecno pa ni tvojata ljubov prema nego
ili da? koj znae |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anuska2007
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas seuste nemozam da go zaboravam bivsiot
ama so da se pravi prodolzuva zivotot treba samo da bideme jaki |
|
anuska
|
|
pretty
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nadevam deka nema da bidi vecno taka anakin.Ke se najdi nekoj podobar od nego sto ke go zameni.No sega za sega seto ova e samo nadez
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da
sekogas od dobar ima i podobar rekol Doc Hollyday |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugarka mi vika, se zavrsuva, za da dojde nesto novo. Pa nadevaj se deka toa ke bide i podobro od prethodnoto. I, vremeto leci se, neli?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
*SiReNa*
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cim naprail takva greshka i ne ostanal so tebe PRETTY, malce e u rikverc deckoto. Ti mesto da mislish na nego, zabavljaj si se so drugi, malku li gi ima u svetov muzi...
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако не сме веке заедно значи љубовта престанала, ако јас после некое сеуште го сакам и тој сеуште ме сака има можност за смирување, нели?
но ако јас сеуште мислам на него а он си го тера животот кој губи? ЈАС затоа head up there's plenty fish in the sea |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако многу ми значела, ке оставам на времето, да си помине само од себе
ако ми била површна врска одма си излагам со друга |
|
pretty
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e dobro ova sto o kazuvate i jas se lazam deka ne mislam na nego no ne e taka koga ke go vidam so drugi zenski poluduvam iako ne gi iskazuvam toa pred nego.Neznam kako da se odnesuvam pred nego?
|
|
*SiReNa*
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi ja, abe on cim se muva so drugi, a i toa pred tebe gi sheta ne te saka. A ako te saka i te pravi ljubomorna na toj nacin togash epten pa zaboravi go !!! Fati si nekoj fin decko, so koj ke ti bide interesno i ke vidish kako brzo se zaborava.
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSTAVI SI SAMO EDNO EDINSTVENO PRASANJE: DALI E TOLKU VREDEN DA MISLIS NA NEGO?
A ODGOVOROT KE GO PRONAJDES KOGA KE NAPRAVIS RETROSPEKTIVA NA NEGOVOTO PONASANJE
|
|
DIJANA
|
|
pretty
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ne zasluzuva da mislam na nego sega izleguvam so drugo tipce se nadevam deka pokraj nego ke go zaboravam
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvadigo od glava odi uzivaj, zabavuvajse gledajsi da si pominis ubavo so novi avanturi i ke vidis deka zivotot e zabaven, a ljubovta stanuva navika ako si samo so edno tipce. |
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |