|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 240> |
Автор | |
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале двајца пријатели - старци на по 70 години и седнале на по едно кафе да направат муабет...
1. Ех, ама остаревме. Знаеш ли дека од што толку многу ми се тресат рацете, три кафиња ќе истурам додека да испијам едно ! 2. Не е тоа ништо, јас додека да се измочам, пет пати ќе го издркам ! |
|
The*BeST*
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Адам го прашува Бог:
Боже зошто ја направи Ева толку убава? За да ја сакаш! А зошто си ја направил толку глупава? За да те сака! |
|
The*BeST*
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цвета за време на војната три пати ја погодиле во стомак, ама преживеала. Докторите неможеле да ги извадат к*ршумите и така Цвета си останала со три к*ршуми во стомакот. Поминале години, Цвета се омажила и родила две ќерки и еден син. Децата пораснале и еден ден едната ќерка и вика на Цвета:
- Мамо, сабајлево кога мочав, измочав и еден к*ршум ! - Ништо душо, знам од каде е к*ршумот, нема да се повтори. По некој месец истото се случило со другата ќерка. И неа Цвета и ја објаснила цела историја и ја смирила. Поминал уште еден месец и еден ден синот дотрчува кај Цвета и вика: - Мамо, мамо, нешто страшно се случи ! - Знам сине, измоча к*ршум ? - Не мамо, си го дркав и ја убив баба ! |
|
The*BeST*
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На некој тип му се примочало и нормално, станал и отишол во вц. Го извадил патлакот, почнал да моча и да му збори :
- Гледаш бе, кога тебе ти е густо јас одма станувам, а ти... |
|
The*BeST*
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bil mali gokica i ne mozel da spie navecer,a negovite roditeli sakale da imat sex i zatoa sekoja vecer majka mi go prasuvala dali spie, a toj i odgovaral deka ne spie i taja go tepala. Taka posinat mali gokica odi na uciliste i ucitelkata go prasva Ucitelkata: " Abe zosto si taka posinat?"
Mali Gokica: "Majkami sekoja vecer idi vo sobata i me prasva dali spijam i jas i velam ne i taja me tepa"
Ucitelkata: "Vecer koga ke si legnis ako te prasa dali spies ti nisto ne i odgovaraj
Mali Gokica se slozil i vecerta majkamu go Prasva
"Mali Gokica spies? " i toj kuti, i taka 3 pati go prasala i toj nisto ne odgovoril,i taja odi kaj mazoti i mu veli
"Mazu vadija bananata!"
Mali Gokica: I jas sakam malce
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vratila edna gupka od stranstvo i i vika na druga gupka:
"Ajde mori prasajme kako si pomionav!"- drugata i veli:
"Ostaj mori so ke te prasvam!: - i ova pak i veli na drugata
"Ajde mori prasajme kako si pomionav!"
"A mori ostaj mori so ke te prasvam!:
"Ajde mori prasajme kako si pomionav!"
" Dobro de kako si pomina?"
"Ostaj poarno ne prasvaj"
|
|
|
|
mara
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bleguva nekoj vo kafeana i dovikuva:
-Koj e najsilen tuka?
-Jas- se javil nekoj od 2 metri.
-Moze li da te zamolam da mi pomognes da ja tuneme kolata da zapali?- so ljubezen glas prasal novovlezeniot.
|
|
|
|
mara
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srede nok:
MAZOT: Zeno..... vo kupatiloto ima duhovi.....
ZENATA: Ajde spij i ne zboruvaj gluposti
MAZOT: Navistina.... pred malku bev da mocam...i kogaizlegov....svetloto samo se ugasi...
ZENATA: Ah pijana budalo...pak si mocal vo friziderot.
|
|
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Информатичарска клетва:
- Да даде господ, жена ти да е open source! |
|
The*BeST*
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo policiska stanica go priveduvaat Pero,pa mu zimaat podatoci..
-Ime? -Pero -Prezime? -Petrov -Roden? -Da! |
|
The*BeST*
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е сличноста меѓу морско прасе и жена програмер?
И морското прасе ниту е морско, ниту е прасе. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол Дедо Мраз во Африка, зел едно мало црнче и го прашува:
- Што би сакал ти за Нова година? Детето: - Дедо Мраз, јас ништо не сум јал веќе два месеци...па... Дедо Мраз: - Хо, хо, хо, кој не јаде, нема поклони! |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мали Џокица се буди на сред ноќ и оди кај родителите в соба. Гледа дека татко му лежи врз мајка му и прашува:
- Тато, што и' правиш на мама? Такото: - И' правам на мама бебе... А мали Џокица се врти, го крева газето нагоре и вели: - Ај мене направи ми количе... |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
varijacija na prethodniot vic...
mali Djokica isto gi nacekal tatko mu i majkamu.... 1. gore tatkomu - dolu majkamu - sto pravite... - ti pravime bratche... 2. dolu tatkomu - gore majkamu - sto pravite - ti pravime sestriche... 3. tretiot pat gi nacekal vo kuceska poza i mali Djokica mu viknal: - nekam kuce... sakam motor...!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |