![]() |
|
Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 53> |
Автор | |
leandra ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И за ова ли читаше денес ![]() |
|
![]() |
|
leandra ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Абе стварно,не се зафркавам,покри се преку глава кога легнуваш да не те направат геј додека спиеш п.с. Прати некој цртан со штрумфета
![]() |
|
![]() |
|
Не бе таман работа,тука е sensei и слично они ќе ја држат во форма Не пиша дали сакаш да ме провериш,што сум?
![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
toa sensei ke proveri, ko crnogorski kum :)
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
хахахахаха
Е ова веќе го поштувам најдобро мислење ти е до сега,може на крај и ќе се помириме
![]() |
|
![]() |
|
Па имаш очигледно фобија од педери и почна да ти се причинува дека се сите педери околу тебе
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ti si srink ili erotski rabotnik?
Изменето од anakin - 07.Јануари.2007 во 23:35 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() ![]() ![]() jas mislam niednoto. Tuku edna "poor misguided soul". |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne bi rekol
eptem ima jaka definicija |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bas taka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hhehehhe
a civo bi bilo ? |
|
|
|
![]() |
|
SHTO VIKASH,......HEHEHEHEH
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |