|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Автор | ||
*extra_girl*
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam seuste nemam 21,ama mislam deka ne e.
Netreba da brzame spored godinite dali toa veke imame 21 ili 25.Za da bides mazena treba da se odlucis na najgolemata rabota a toa e brakot,no najprvin treba da ima golema ljubov megu tebe i tvojot partner.Ne brzaj zosto ako ednas zgresis ke se kaes dodeka si ziva ;)toa bese mojot sovet
ne se sekiraj ke dojde vistinskoto vreme koe ke te napravi navistina srekna!!!
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
21...rano e be lugeeeee
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj go najde ,pa bash 21?,...da rechesh 30 ,se "jade"nekako,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Loso e ako zives u selo,negde na periferija i si opkruzena so ludje koi razmisluvaat zaostanato
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu tocno ivancic
|
||
|
||
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шо ви е бе луѓе денес има 30 годишни немажени. 21 е рано |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маја благодарам за убавиот збор Јулија, што подразбираш под „остварување на себеси како личност“? Мене таа фраза повеќе ми личи на моментално корисна демагогија. И што е целта во животот? |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro razmisluvaje, go cenam tvojot sovet, da storam nesto barem pred da stignam 30 kata togas ke bide kasno neli:)
|
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mara srcko i jas sum 21 godina pa nikomu nisto Da ti kazam iskreno pred nekoe vreme bev vo seriozna vrska 2 godini , ama na kraj sfativ deka tipot ne e za mene, i eve sega 2 nedeli sum vo vrska so eden mnogu mil tip, ama iako go sakam mnogu sepak mislam deka i ovaa vrska ke zavrsi , pricina poradi toa e vizata, ne znam dali ke mi ja prodolzat i toa mnogu me zagrizuva Taka da veruvaj i mene ne mi e bas lesno i jas si vikam, lele gotovo ostarev a nema da najdam decko za seriozna vrska i se si mislam deka podobro ke bide da go posvetam zivotot na skoluvanjeto u rabotenjeto, pa za mazenje posle 40 godini Bidi mi pozdravena i uzivaj vo mladosta, pa na kraj kraeva sto ti treva seriozna vrska, najdi nekoj za edna vecer sto ke te zadovoli i uzivaj |
||
|
||
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mara - 31.Јануари.2007 во 03:25 |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mara mnogu si mi interesna i da ti kazam citajki gi tvoite postovi na ovaa tema dobiv vpecatok deka imame nesto zaednicko : i dvete ne znaeme sto sakame (vo vrska so ljubovta )
Kako i da, stom si resila da se posvetis na skoloto, sedni uci i koncentriraj se da zavrsis i da se vrabotis, pa ostanatoto samo po sebe ke si dojde |
||
|
||
mara
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas me nasmea. Blagodaram na sovetot. Mozebi e popametna rabota uste da se zabavuvam nego da mislam na seriozni raboti, no bas se smeev vcera so majkami koga taja rece ee jas na 19 god tebe te imav pa nikomu nisto, cel zivot ke si mazena, i ne e lesno oti ima eden kup problemi. Uzivaj dur si seuste mlada.
I mislam deka ste vo pravo najvazno e da uzivas vo zivotot.
|
||
|
||
mara
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mara - 31.Јануари.2007 во 03:26 |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
wow mara, ne mi se veruva, i mene majka mi mi rece deka koga imala 20 godini me rodila, ama toa se stari vreminja i sega godinite voopsto ne se vazni
Lele ne mi se veruva, pa nie stvarno imame mnogu raboti incommon Srcko uzivaj si ti i ne mu ja misli mnogu, znaes koga si imas rabota i zanimacija nesto, zivotot pobrzo tece i ne se grizis za mnogu raboti, a ako zdodevno gi minuvas denovite samo negativni misli ke ti se vrtat u glava i mozes da padnes u depresija ne daj boze |
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |