![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 40> |
Автор | ||
*extra_girl* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neznam seuste nemam 21,ama mislam deka ne e.
Netreba da brzame spored godinite dali toa veke imame 21 ili 25.Za da bides mazena treba da se odlucis na najgolemata rabota a toa e brakot,no najprvin treba da ima golema ljubov megu tebe i tvojot partner.Ne brzaj zosto ako ednas zgresis ke se kaes dodeka si ziva ;)toa bese mojot sovet
ne se sekiraj ke dojde vistinskoto vreme koe ke te napravi navistina srekna!!!
![]() |
||
![]() |
||
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
|
21...rano e be lugeeeee
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kaj go najde ,pa bash 21?,...da rechesh 30 ,se "jade"nekako,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
|
Loso e ako zives u selo,negde na periferija i si opkruzena so ludje koi razmisluvaat zaostanato
|
||
![]() |
||
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
шо ви е бе луѓе |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Маја благодарам за убавиот збор ![]() Јулија, што подразбираш под „остварување на себеси како личност“? Мене таа фраза повеќе ми личи на моментално корисна демагогија. И што е целта во животот? |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
|
Dobro razmisluvaje, go cenam tvojot sovet, da storam nesto barem pred da stignam 30 kata
![]() |
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Mara srcko i jas sum 21 godina pa nikomu nisto ![]() Taka da veruvaj i mene ne mi e bas lesno i jas si vikam, lele gotovo ostarev a nema da najdam decko za seriozna vrska i se si mislam deka podobro ke bide da go posvetam zivotot na skoluvanjeto u rabotenjeto, pa za mazenje posle 40 godini ![]() Bidi mi pozdravena i uzivaj vo mladosta, pa na kraj kraeva sto ti treva seriozna vrska, najdi nekoj za edna vecer sto ke te zadovoli i uzivaj ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
|
![]() Изменето од mara - 31.Јануари.2007 во 03:25 |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kako i da, stom si resila da se posvetis na skoloto, sedni uci i koncentriraj se da zavrsis i da se vrabotis, pa ostanatoto samo po sebe ke si dojde ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bas me nasmea
![]() I mislam deka ste vo pravo najvazno e da uzivas vo zivotot.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() Изменето од mara - 31.Јануари.2007 во 03:26 |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
wow mara, ne mi se veruva, i mene majka mi mi rece deka koga imala 20 godini me rodila, ama toa se stari vreminja i sega godinite voopsto ne se vazni
Lele ne mi se veruva, pa nie stvarno imame mnogu raboti incommon ![]() Srcko uzivaj si ti i ne mu ja misli mnogu, znaes koga si imas rabota i zanimacija nesto, zivotot pobrzo tece i ne se grizis za mnogu raboti, a ako zdodevno gi minuvas denovite samo negativni misli ke ti se vrtat u glava i mozes da padnes u depresija ne daj boze ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |