|
Извадоци,исечоци,цитати |
Внеси реплика | страница <1 56789 46> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Suparnica
uparnica, to je
žena koja hoće
šta ja hoću; ispruza se ruka
njena - da me gurne u
samocu. Neće ona
ljubav tvoju - hoće mene da
istisne! Uzmi drugu bilo
koju, a njoj neka srce
svisne! Ako sam ti ikad
ista znacila u tvom zivotu - nemoj s' njom, nemoj s' njom! Uzmi drugu bilo
koju, uzmi strasnu kao grom, al', molim te - nemoj s' njom! Nije mi do tebe
stalo - nisi ni ti neko
cv'jece, al' kad je njoj
na um palo da te uzme - e pa
- neće! Dusko Trifunovic |
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sad dosta placamo |
|
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve Ti Je Oprošteno
Ne, nemoj sad Taj uzdah Teško da čemu služi Ne kvari mirne talase noći Izađi iz ćoška i obriši suze Sve ti je oprošteno Istina Prošlo je mnogo vremena Vosak se istopio U meni kruta praznina samo Ali znaj Sve ti je oprošteno Zapali cigaru Povuci dim Podijeliću drhtavicu sa tobom Nemoj paliti svjetlo Ne želim te gledati Osjećam tvoj dječji strah Ipak Sve ti je oprošteno |
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Balkan Boj
Zene tebi kazu: Rambo ti si car, U gacama tvojim...pun je budjelar. Cekao sam prevoz ispred zgrade PGP-a, I recitov'o ono moje: Zene, volim, zene, Kad prilazi mi neki visok s bafama, dilea, Kaze napravice on pjevaca od mene, Kaze: Zdravo, zdravo, mladic, Ja sam Sasa Habic, I muzicki sam producent, I htio bih sa tobom da napravimo jedan Ekonomski eksperiment. I uze me za ruku, Povede me gore, u svojoj kancelariji I kad smo dosli tamo, Tu su bili neki jos i ljudi stariji. I poceli su sa mnom sluzbeno da zbore, Htjeli su od mene zvijezdu da stvore, Nude mi da hranu jedem, nude mi da pivo pijem, Meni bjese milo, pa se samo smijem. Ja sam Balkan Boj, I smrdim na znoj, I kad-tad, ja bicu tvoj. I kad me cuo Djordje De*ac, Kaze: Rambo ti si pjevac, Stvarno imas super glas, I na ovoj novoj ploci, Ti dobro otvori oci, Moras da zadovoljis nas. (Al' I can't get no satisfaction) Brzo postah popularan, kao Elvis Prisli Krunisani kralj od estradne misli Sad i kad sam sam, svi mi kazu Vi, A zbog toga ja znam da sam najbolji. A Brega kad me sretne kaze Dobar dan, Kod Bajage sam isao u Zemun na stan, I zene meni kazu : Rambo ti si car, Jer najveci je tvoj...za pjevanje dar, I zene opet kazu : Rambo ti si car, Jer u gacama tvojim...pun je budjelar. A otkako sam dosao do slave i para, Pustaju me preko reda da kupim cigara. Ja sam BalkanBoj, I smrdim na znoj, I kad-tad ja bicu tvoj. (Ajde mali, ajde mali sviraj) Paralelno poce i da kaplje lova, Ostvario sam dosta od djecackih snova, Al' poceli su progresivno prohtjevi da rastu, Navikoh se ja na sapun i na zubnu pastu, Jer sam BalkanBoj, ja sam BalkanBoj... Kupio sam sebi digitalni sat, Zatim kucu, kola, auto, garazu na sprat, Konzumiram viski i opojne droge, I jebavam samo zene koje briju noge. Jer sam BalkanBoj, jer sam BalkanBoj... Estrada mi je mati, Soubiznis mi je caca, Ja nastupam svuda 'dje se dobro placa. I nisko mi je celo, a kukast mi je nos, Zenama se dopadam, u cemu je stos? Oko vrata moga visi vazda lanac, Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac. Ja sam BalkanBoj, I smrdim na znoj, I kad-tad ja bicu tvoj. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covek treba da e koncenriran da gi drzi koncite vo svoite race
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
eli428
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si sapun vo raceve
Ljubovta i strasta penata Samo sto si mnogu lizgava Kako krvta niz venata Ivan Jovanovski-Karas |
|
walker_girl
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извадок од романот "Крај реката Педра седев и плачев"
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животна снага једног човека мери се поред осталог и његовом способношчу да заборавља-"Знаци крај пута"-Andric
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trazim pomilovanje
za nerotkinje Blagorazumevanje trazim za zene koje nisu dale bogu bozije ni caru carevo, koje nisu zanihale u kolevci dete, za neblagoslovene, za zene cija su naruchja puna samo oblaka.... za neshvachene Trazim pomilovanje za neshvachene koji ne umeju da premoste ni kapilarskih razdaljina do majke i sina, do svakodnevne stvari proste; za one koji ostaju strani rukama shta ih drze u naruchju, suncu pred kojim se sve razdani, sobnoj,kao koshulja bliskoj,tami. DESANKA MAKSIMOVIC |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majka
Obecala si jednom u detinstvu da chesh vechna biti otkle god se vracali da chemo te zatechi kao senku ispod kuchne strehe kao kuchni prag.. Gde god bi se probudili bila si u prozoru ti i sunce bila si nam uvek na dohvatu ruke kao voda uvek kao vazduh prisutna i neophodna Obechala si nam da chesh vechna biti kao sve shto nas na svetu dochekuje i ostaje posle nas. I kad si umirala chinilo se da se osechash krivom shto nas napustash Desanka Maksimovic |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборувајќи со тагата
Ах, Таго, не треба да те гледам Треба да те намамам Мислиш оти не знам Денис Левертов |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СОЛАРНИ СИМБОЛИ
Ти патуваш под јаворите,
|
|
|
|
vinona
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onoj koj vistinski bara,koj vistinski saka da go najde patot, ne
moze da primi nikakvo ucenje. No, onoj koj go nasol, toj moze da go
odobruva sekoe ucenje, sekoja cel, nego nisto povekje ne go oddeluva od
iljadnite drugi koi ziveele vo duhot na vecnosto, vo duhot na bozjoto"
Herman Hese - Sidarta |
|
JackTheBiscuit
Нов член Регистриран: 06.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Да не поминев толку време со Земјаните" рече Тралфамадоријанецот, "Немаше да имам поим што се мисли под слободна воља. Имам посетено триесет и една населена планета во универзумот и сум изучил стотина повеќе. Само на Земјата се спомнува слободна воља."
- Кланица 5 |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |