![]() |
|
5 причини за раскинување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Автор | |
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zakon si
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Ние лугето сме менлива материја ,така да, ако поради некоја причина се претвори во нешто што не е сега . Нешто кое длабоко може да ме разочара. |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
1.неверство(тоа никогаш не би простила колку и да го сакам)
2.многу кавги 3.лажење 4.болно љубоморен 5.не ме почитува 6.насилство Изменето од Angle - 21.Декември.2006 во 09:51 |
|
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
1.Ljubomora
2.Nasilstvo 3.Ne me saka,nitu jas nego 4.Ne mi obraka vnimanie 5.Poveke vreme minuva so drugarite,otkolku so mene...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
1-да ме излажи
2-да биди себична
3-да бди досадна
4-да ....
![]() |
|
![]() |
|
asteri ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
TOCNO, TOCNO, TOCNO
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
![]() |
|
darko ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 17 |
1. МЕ ЛАЖЕ
2. МЕ ЛАЖЕ
3.МЕ ЛАЖЕ
4.МЕ ЛАЖЕ
5.МЕ ЛАЖЕ
ОД ГОРЕНАВЕДЕНИВЕ АРГУМЕНТИ ПРОИЗЛЕГУВААТ СИТЕ ПРЕОСТАНАТИ ПОВОДИ КОЈ СЕ НИЖАТ СЕ ДО БЕСКОНЕЧНО.
РЕЗИМЕ ЗНАЧИ АКО НЕ Е ИСКРЕН ИЛИ ИСКРЕНА КОН ТЕБЕ ОД ТОЈ РАБОТУ НАРЕЧЕНА ЉУБОВ НЕМА НИШТО Изменето од darko - 27.Декември.2006 во 21:59 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ako bolkata e pogolema od ljubovta
ako solzite gi ima poveke od nasmevkite... togas i samata vrska prestanuva da postoi... ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Многу убаво кажано..... Останај без зборови.... ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
1.Ljubomoren e-Premnogu ljubomora ne podnesuvam... 2.Me izneveruva-I toa mnogu go mrazam.
3.Me maltretira,navreduva,i tepa.
4.Dosaden e neznaj nisto da kaze a kamoli da napravi.
5.Mamina maza-Za se ja slusa i ja prasuva majka mu.
|
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
1.Agresivnost
2.Ljubomora(se odmenuva na bolnata ljubomora)
3.Pokazuvanje nekultura pred drustvo
4.Nemanje oset za nekoi stvari sto mi se mene bitni
5.ako e glup
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sega se setiv koi se tie pet prichini..
1. A 2. E 3. I 4. O 5. U zaradi neparvilno koristenje na ovie samoglaski idat site problemi... primer: U - najcesto ja koristi Angelina Djoli.. a nasite zenski: - KAJ SI TIIIIIIIIIIIIIIIII od IIIIIII... najpoveke se plasime.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vinona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
????????
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
eve na primer.... imam eden rodnina ... koj nikogas ne znae koga ke odi doma... dali ke dobie inekcija venozna ili vo debeloto meso.... toj ceka venozna... a taaa cak.. vo debeloto ... toj se stega vo debeloto meso.... taa cak ... ke mu stavi venozno... ako e srbinka ke kaze: - jooj.. nemoooj molim te... a nasive... ke se raspravame nesto pet saati... i zatoa sme umorni... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |