|
Посетувате ли археолошки локалитети? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve, ke imate nova prilika za poseta na arheoloski lokaliteti, nekade na prolet, so zatopluvanje na vremeto... Iskoristete ja prilikata! Naucete si nesto za svoeto minato!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja u dekemvri gi poseti lokalitetite u ohrid(najmnogu so mozese)
poveke sakam koa odam nekade toa da podetam, otkolku da sednam nekade
|
|
najdobra
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sum bila vo heraklea prekrasno e
|
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Especialy for Vas gi fotografirav ovie fotki pogore toa se pred muzejot na grad vinica...inaku onie kupovite...i stolbovite se od kalet vo vinica......
mnogu ubavo si se osekjam koga sum tamu na tie mesta.....nekako vozvisheno...magepsano...prekrasno......
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum rabotela na Vinickoto Kale samo edna godina
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina Antiqua ....znaci mozes mnoooooogu poveke da ni kazes...ajde i jas sakam da slusnam me interesira...........
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od uciliste koga odime na eksk*rzii posetuvame razni mesta i imam poseteno poveke spomenici. Interesno mi e i sakam da posetuvam bidejki tie se del od opstata kultura. Najpoveke pati imam otideno Heraklea bidejki taa e vo Bitola. Toj sto ja nema poseteno Heraklea treba da ja poseti zatoa sto taa e mesto kade sto navistina ima sto da se vidi i poseti. |
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana, blisku ti e i Stobi. Otidi da go posetis, preubavo e!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sakam da posetuvam takvi mesta i da otrkivam novi stvari vo vrska so niv no sum nemala takva moznost
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas....mislam....... ete , zagubeno vreme......
megjutoa smeniv mnogu mislenje lani koga se vrakjav od Grcija........... prinudno morav da se zastanam-parkiram bas kaj Stobi............ si rekov....................aj stom sum tuka...............mrzovoljno........... megjutoa spojot na......... sonce + tisinata + slobodnoto vreme = go napravi svoeto da bidam voodusevena od lokalitetot... veruvajte celosno go pominav ............ so respektno zastanuvanje na sekoja rusevina ......... analizirajki ja namenata vrakjajki se mnogu vekovi nanazad... si vetiv deka ke se potrudam da bidat poseteni site vakvi lokaliteti |
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima poseteno mnogu i vo i nadvor od zemjata.Nasive vo skoro vreme a nadvor malku porano za zal vizniot zid i finansiite si go napravija svoeto
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред 20 дена го посетив археолошкиот локалитет Цареви Кули, над Струмица,интересно! што се се криело под земја, а само до пред една година таму стоеше само еден ѕид, а сега.....
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
cupeto
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo slucajno ako zatalkam na taa teritorija
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |