IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
m.m. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m.m. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 15:34

mm..Parfem ja procitav i da ti kazam dobra odluka da ne ja cepkas...odlicna e ..tolku dobro e napisana sto uste malku ti ke pocnes da cuvstvuvas miris vo nozdrite...bravo za preveduvachkata...se iznamacila zenataSmile

Today is the tomorrow you worried about yesterday
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m.m. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 15:36
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

denes konecno kje ja pocnam Norveshka shumaTongueBig%20smile - ODVAJ CEKAM TongueBig%20smile

JA POCNAVBig%20smile

i moram da kazam deka e prepreprepreubaBig%20smile

Koga ke ja procitas Norveska Suma zemi ja Sputnik Ljubov isto od Murakami e ..mene mi izgleda kako prodolzenie na norveska shuma...maskiot lik e skoro pa ist ...
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 15:39
Originally posted by m.m. m.m. напиша:

mm..Parfem ja procitav i da ti kazam dobra odluka da ne ja cepkas...odlicna e ..tolku dobro e napisana sto uste malku ti ke pocnes da cuvstvuvas miris vo nozdrite...bravo za preveduvachkata...se iznamacila zenataSmile

odlicna kniga - tapa film , ic ne go gledajte LOL
Motivation is game in my hands
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај m.m. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 11:10
 [/QUOTE]

odlicna kniga - tapa film , ic ne go gledajte LOL
[/QUOTE]

Секогаш исто се случува со филмовите...добри беа како книги и Мемоарите на една гејша и Кодот на Да Винчи ама филмовите беа никакви...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 17:36
ja citam Sahara, ama nikako da mi tekne kako se vikase avtorot. epten slabo pametam iminjaLOLLOLLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
UK25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2006
Локација: Vatican City State
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UK25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2006 во 06:02

Invisible cities - Calvino

Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 11:20
Demijan-Herman Hese
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 04:39
Originally posted by Angle Angle напиша:

Demijan-Herman Hese

super kniga.

ja tihiot don ja citam
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 13:16
Мемоарите на една гејша
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:06
Originally posted by Angle Angle напиша:

Demijan-Herman Hese

ClapTongue
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 18:54
Stric Petros i Golbachova slutnja - Apostolos Doxiadis,

само што ја довршив...Прекрасна книга
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 09:39

Изменето од beleg - 12.Септември.2007 во 23:37
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 17:30
Белата долина-Симон Дракул
Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 19:24
Mojata borba-Adolf Hitler
Toj  sto  ke  ja  procita  nema  da  zazali... Stvarno  interesna  kniga
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.