|
Колку веруваш во својата другарка |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blazeti sto si imas sestra taja nikogas nema da ti misli loso, nito pa ti nea. |
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja imam 3 drugarki, od koi ednata tolku me nervira, sto mislam deka saka i drugite da gi oddeli od mene...se pravi bez ja da znam, kako da saka da me izkoristi i da me otfrli posle...ednostavno nemam dobri zborovi za nea. A so drugite dve mi e super...sekogas sum vesela koga sum so niv, znam deka mozat sekogas da bidat do mene koga mi e tesko....za niv mozam da kazam deka se moite NAJDOBRI DRUGARKI. |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Блазе си ти.... Баш си среќна што ја имаш неа... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
rebel kid
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iam 3 drugarki i 1 drugar,ali samo na 1 drugar i na drugarkata imveruam bas onaka epten:) she is my sis:) ja sakaaaaaaam
|
||
If I only hadn't cut off my hair, I'd choke you with all my dreadlocks.
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па верувам 1.000.000.000.000.000.000.000.000......%,а и таа во мене па најверни другарки сме
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam poveke drugarki ama nemam nekoja najverna....
Mnogu pati se imam razocaruvano vo najverni drugarki.
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugarstvoto od mladosta e vecno... posle toa samo ako ima interes... Jas toa go vikam americki interes... i jas go praktikuvam... ako mi treba nekoj ... odma go baram... ako mu tre*am ... slobodno neka me pobara... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Besprekorno i veruvam na mojata najdobra drugarka. Nemam potreba da se somnevam vo nea, mislam deka sme epten verni edna na druga
|
||
DIJANA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa zarem ti nema da se pofalis deka imas nekoj/a drugar/ka vo koj/koja mozes apsolutno da imas doverba?????
|
||
DIJANA
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam drugar ...vo kogo imam 100 % doverba... isto i prijatelka ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najpoveke im veruvam na drugarite, drugarkite ne se za vervanje koga togas zensko ke te zzafrkni, zenskite se za koristenje
|
||
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога си у зорт повеќе ќе ти помогне другар отколку роднина |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
krv si e krv sega ne se zezaj ti!!!!!11
ama pak i drugar koj ima svateno ........ i... ceni pocituva
sepak treba da dades za da dobies
:)
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |