|
Бегање од часови |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ист е случајот и кај мене |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam izbegano nikogas barem do sega bidejki sakaa da begaat od muzicko, likovno i gragansko
tie sto sakaa izbegaa (dvajca) na d4rugite ni napisaa po nekoja 5 bidejki ne izbegavme:))))
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekogas e ubavo da se izbega, da se spasis od pismena ispitvanje slicno ako ne si naucil, ili taka od kef. Ama ne e ubavo cesto da se bega
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deneska ne bev cel den na casovi..
ne begav, fino kulturno si spiev u sobata
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бегам само кога бегаме цел клас.... А кога немам научено не идам на школо (моите ми даваат и немам проблеми)
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da se bide slozen i koga site begaat ,treba da bidat site. A ne da se delat. No vo sekoj slucaj ne treba mnogu cesto da se bega. Jas vkupno imam izbegano okolu 5,6 pati no site pati zaedno so klasot.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem ushte begate,be..................mi tekna,...vo 7-8,odvreme na vreme site begavme zaedno ,osven eden debel gabor koj sekogash se inateshe i ostanuvashe da go precheka nastavnikot,....plus beshe i tuzibaba,im kazuvashe na nastavnicite,koj shto pravi losho,.............barem da beshe ubava ke i prostevme,....hahahahah
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti toa za mene....nesto?!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto za tebe,...gabor ili ,....a i imash neli,.....gaborot nemashe,...sfakash?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne begam nikogas, ako zakasnam druga rabota e, ne mi se stanuva
|
|
The Duke
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на мене никогаш не ми се случи да избегам од час,но ми се случува да закаснам намерно и да ме нема цел ден...
|
|
I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ти е ова
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Plavicka
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja begam mnogu cesto od casovi zatoa so ili ne mi se sedi ili ne mozam da gi slusam profesorite,a najcesto zatoa so imame isprasuvanja.Ubavo i korisno e da se bega od casovi
|
|
Plavicka
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бегав за да идам на кафе, и држев рекорд за неоправдани |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |