![]() |
|
МОЛИТВИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Автор | |
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veciot Bog sleguvaa i vo utrobata na Deva se vseluva
Svet, Svet, Svet si i Postois Gospodi
..............
Raduvaj se Presveta Vladicice......
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Ete, se molam site tie sto na forum za veroispovest pisuvaat, barem edno da svataat deka gospod e eden za site i ako vo nego veruvaat togas i taka da se odnesuvaat so pocit kon toa sto gospod go stvoril .
|
|
![]() |
|
Cao_Sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali simo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
|
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
![]() |
|
![]() |
|
orto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ ПОМИЛУЈ МЕ МЕНЕ ГРЕШНИОТ
|
|
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
|
![]() |
|
mali simo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
![]() .يا رب يسوع المسيح ابن اللّه الحيّ إرحمني أنا الخاطئ![]() |
|
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
![]() |
|
![]() |
|
orto ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
![]() يا رب يسوع المسيح ابن اللّه الحيّ إرحمني أنا الخاطئ |
|
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
|
![]() |
|
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Daj boze na site nam ovaa godina da ni bide ubava bereketna, sretna i so mnogu lubov i megusebno razbiranje .
|
|
![]() |
|
амин |
|
![]() |
|
![]() |
|
Свети Наум Охридски ЧудотворецМир оставил еси, прилепивсја Христу, плот распјал еси, духом живиј, Науме преблажение: потшалсја еси апостолов подвизатисја теченију. Уловил еси и веру Мисијскаја неизчетнаја множества. Темже молитвами твоими, от искушениј, избави нас. Соединувајќи се со Христа, си го оставил светот;
живеејќи со дух, телото си го распнал, преблажен Науме. Си се стремел како апостолите да се подвизуваш и безбројното мизијско множество во верата си го вовел. Така и нас со твоите молитви избави не’ од искушенија. |
|
(kоран 10, 94)
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Чуј го Боже,гласот мој,кога ти се молам,зачувај ми го животот мој од непријателот што ме застрашува. Ти ме заштити од лукавите,од многуте злочинци. Кои ги наострија јазиците свои како меч го затегнаа лакот свој-па исфрлаат ранливи зборови |
|
|
|
![]() |
|
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
beleg pa ti iznenaduvas prijatno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Рожденство на нашиот Господ Исус ХристосРаѓањето Твое, Христе Боже наш, го озари светот со светлина на знаењето; во неа пак, оние што им служеа на ѕвездите од ѕвездата се учеa Тебе да Ти се поклонуваат, Сонце на правдата, и да Те познаат Тебе, Исток на вистините, Господи, Слава Ти. ![]() Дева денес Го раѓа Оној што постоел од секогаш и земјата на Недостапниот пештера Му принесува.
Ангелите со пастирите Го прославуваат, а мудреците со ѕвездата патуваат; зашто заради нас се роди Дете младо, Предвечниот Бог. Изменето од orto - 10.Јануари.2007 во 07:42 |
|
(kоран 10, 94)
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |