![]() |
|
Колку веруваш во својата другарка |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Blazeti sto si imas sestra taja nikogas nema da ti misli loso, nito pa ti nea. |
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
![]() |
||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
|
![]() ![]() ja imam 3 drugarki, od koi ednata tolku me nervira, sto mislam deka saka i drugite da gi oddeli od mene...se pravi bez ja da znam, kako da saka da me izkoristi i da me otfrli posle...ednostavno nemam dobri zborovi za nea. A so drugite dve mi e super...sekogas sum vesela koga sum so niv, znam deka mozat sekogas da bidat do mene koga mi e tesko....za niv mozam da kazam deka se moite NAJDOBRI DRUGARKI. |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Блазе си ти.... Баш си среќна што ја имаш неа... |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
iam 3 drugarki i 1 drugar,ali samo na 1 drugar i na drugarkata imveruam bas onaka epten:) she is my sis:) ja sakaaaaaaam
|
||
If I only hadn't cut off my hair, I'd choke you with all my dreadlocks.
|
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
Па верувам 1.000.000.000.000.000.000.000.000......%,а и таа во мене па најверни другарки сме
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
Imam poveke drugarki ama nemam nekoja najverna....
Mnogu pati se imam razocaruvano vo najverni drugarki.
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
drugarstvoto od mladosta e vecno... posle toa samo ako ima interes... Jas toa go vikam americki interes... i jas go praktikuvam... ako mi treba nekoj ... odma go baram... ako mu tre*am ... slobodno neka me pobara... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
Besprekorno i veruvam na mojata najdobra drugarka. Nemam potreba da se somnevam vo nea, mislam deka sme epten verni edna na druga
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
Epa zarem ti nema da se pofalis deka imas nekoj/a drugar/ka vo koj/koja mozes apsolutno da imas doverba?????
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
|
imam drugar ...vo kogo imam 100 % doverba... isto i prijatelka ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Najpoveke im veruvam na drugarite, drugarkite ne se za vervanje koga togas zensko ke te zzafrkni, zenskite se za koristenje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
кога си у зорт повеќе ќе ти помогне другар отколку роднина |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
krv si e krv sega ne se zezaj ti!!!!!11
ama pak i drugar koj ima svateno ........ i... ceni pocituva
sepak treba da dades za da dobies
:)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |