IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку веруваш во својата другарка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку веруваш во својата другарка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 13:28
Originally posted by hektor hektor напиша:

Oprezno so toa veruvanjeto , nekogas im izletuvaat na lugeto raboti sto ne treba da izlezat , verba vo lugeto retko imam , so luge godini sum ziveel pa uspeele da sjebat raboti za gluposti
Mnogumina moze da sjebeme raboti za glupost, ama bash naprotiv drugarstvoto e toa koe ke ti kaze deka gresish, ako veke e prav drugar, zsoto nekogash sme brzi, samonaglavi i bez da razmislime skokame..taka da drugarot e toj ke ti ukaze a ne da te vturne uste tolku.Ne sum imala dosega neprijatnosti so drugarkive i sakam da e se kako sto e dosega.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:00
Da, vistinskiot prijatel nema da ti macka oci i samo da kima so glavata, ke te sedne i ke ti kaze deka si sjebal nesto i ke te natera da si ja cuknes glavata.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
mara Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2006
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mara Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2006 во 16:20
Jas imav mnogu verna drugarka ama dalecinata ne razdeli taka da uste sme vo kontakat ama kako sto minuva vremeto se pomalku se slusame vremeto vrvi i nie se smenuvame, uste ja sakam i pocituvam. no za ovde ne uspeav da najdam verna drugarka kolku i da se trudev pak ne uspea so taja so ja zapoznav pred 5 godini tokmu poradi lubomorata i toa sto se takmici so mene da bidi poarna od mene i jas da bidam podolu od nejze oti koga dojdov tuka ja nauciv da bidi coek. Jasja setav nejze mesto taja mene i na krajot ispadna deka ne zasluzila nisto sto napraviv za nea oti e nikogas ne gledase taja da mi pomogni mene neli vo drugarstvoto treba sekogas da si pomagas da delite i sreka i nesreka da bidete tuka edna za druga. E ova mojata drugarka se izdavase itu pred mene i se imavme poke pati iskarano za toa da ne kazva pred site toa sto i bese kazano.

Kako i da e jas izgubiv golema doverba vo zborot "drugarsto" oti ovde toa ne postoi ne deka nekam se potrudiv poveke pati da najdam nekoja drugarka koja ke mi bidi mojata leva raka ama izgleda ne uspeav da ja najdam taa. Posakuvam da imav bareme edna, edna so koja ke mozam se da delam. Ama sega potesko ke se njadi takava.

Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 14:14
si imam drugarka sto sme 10 god zaedno i taa e sekogas tuka zamene i jas zanea 
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:06
jas imam dve najdobri drugarki so sekogas se tuka za mene.so ednata se druzam 9god a so drugata 4 i samo niv bi im veruvala.
Кон врв
lela Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Декември.2006
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:25
Blaze si vi sto si veruvate na "drugarkite''

Get real .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:32
Originally posted by lela lela напиша:

Blaze si vi sto si veruvate na "drugarkite''

Get real .
zoso be "drugarkite"?mozda nekoj ima stvarno vistinski drugar ako ti ne
ti pa tolku ne im veruvas?
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:38
A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. Ili tvoite drugarki se sovrseno bezgresni i ti toa mozes 100% da go potvrdis.

Abe aj GET REAL

Ili pocekaj pa ke vidis ................ sto da ti kazam

Moja preporaka ......Veruvaj no nikogas 100%. duri ni na sebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:42

A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. Ili tvoite drugarki se sovrseno bezgresni i ti toa mozes 100% da go potvrdis.

Abe aj GET REAL

Ili pocekaj pa ke vidis ................ sto da ti kazam

pa ti kako kje zivees ako nemas doverba vo nikogo pa duri ni vo sebe?
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 23:42
Ej a  potpisot ti e -  sega vidov - Love is blind

koja kontradiktornost na porakata  
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 00:04
Имам 3 најдобри другарки, со кои се дружам скоро 11 години и стварно ги обожавам!! Знам дека секогаш се тука за мене, а и јас за нив. А довербата е основата на секоја поблиска врска, па јас не би се дружела така со нив, ако безрезервно не им верувам..
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 08:32

A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. 

Да, ама и човечки суштества да опростиме на непромислени глупости..Понекогаш во ефект во нервоза знаеме да бидеме груби или разочарани, ако не умееме да имаме стабилност и разбирање за сите како воопшто и би живееле..

Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 22:55
И верувам колку што највеке можам.па нели најверна другарка ми е?!?!?!
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 10:55

sestra mi e mojata najdobra drugarka, i vo veseli i vo teski momenti e so mene, duri i koga e daleku fizicki... nie sme dve polovini od edno celo

JA NAJSAKAM

i zaboraviv: 100% i veruvam

Изменето од blue - 26.Декември.2006 во 10:57
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.