|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е поентата дали ќе те лаже. Знам еден куп девојќи што би биле 100% верни доколку им се даде шанса, а во минатото биле нешто сосема друго. Значи ако ја држиш, нема да те вара. Ама друго е работата,... а тоа се последиците од сите глупости што ги правела, физички и психички. Некои последици се доживотни. Матер му ебем на тој што ја смисли рекламата 'just do it'. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Матер му ебем на тој што ја смисли рекламата 'just do it'.
... абе уба е рекламата баш ё за к.у.р.и.ч.и.н.а.т.а ...
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ШТО ИМА ДА МИ СМЕТА НЕГОВОТА МИНАТО ЈА СУМ МУ СЕГАШНОСТ ШО Е СЕА ПРОБЛЕМО?!
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e tvoj zaklucok a zasluzi da ti posakam edno tvojot decko sto najvekje kje go sakas celo vreme da tu trubi kako si pominuval so prethodnite pa pomini si naj naj naj kje te vidam togas? velikodusna |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve vi raduvajte se
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми збори за минатото и не му зборам за минатото...живееме во сегашноста и ке видиме што ке биде со нас во иднината... |
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odsekogas veruvav i ke veruvam vo toa deka kako nekoj se odnesuval so partnerite vo minatoto takov i ke si ostane i dodeka e so mene...potsvesno e toa.
|
||
Malacia
Нов член Регистриран: 23.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo dokolku negovoto minato se uste mu smeta nego... sto bi znacelo deka negovite minati raboti se uste se segasnost...
a inaku bilo pominalo ... to nema vrska... a dokolku bi mi smetalo nekoja rabota od minatoto na nekoja licnost nema potreba ni da mi bidi partner... dokolku ne mozis da prifatis nekoj takov kakov sto bil i kakov so e vo odreden moment togas nedovolno go sakas znaci nema potreba da ti bidi partner. to e to... |
||
Qui e nuce nucleum esse vult frangit nucem!
|
||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме потсејка на некоја приказна со крај ( и така срекно си живвеја ) ...ама животот не е бајка
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам дека не е бајказатоа реков ке видиме што ке биде со нас во иднина а сега да уживам додека е бајка
|
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam so ona sto e kazano okolu poentata deka minatoto e nerazdeliv element od sekoj od nas, sto znaci do nekade ne definira koj sme, od kade sme, zosto sme i kade odime, no, mi preci ednostranoto gledanje na celiot problem, odnosno ulogite maz-zena voopsto. Za da pocituvas takvi pravila kakvi sto si navel pri izborot na partner treba i samiot ti da si dostoen za niv, odnosno da si sprotivnoto od promiskuiteten maz
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во врска со темава има поделени мислења, а и лошото и доброто искуство имаат влијание...
Минато имаат сите ама зависи и колку “замараат“ со минатото во сегашноста, што помалку тоа подобро... Во сите муабети не ми се допаднаа споредбите на жените со коли и домашни животни... Кола изнајмува секој на пријател, другар, роднина ама жена никој... домашно животно, т.е. куче со педигре се носи на парење со друго куче исто со педигре... |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |