![]() |
|
Освојувач на Лигата на шампиони 2006/07 1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
Cao_Sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mozebi...ama takticki mislam deka nema da moze so celzi...celzi znae da ja umrtvi igrata...barsa igra za publika i mnogu otvoren fudbal...i zatoa mislam deka nema da ja osvojat ligata na sampioni
|
||
![]() |
||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
|
Tuka si vo pravo, ama mislam deka kje bide gusto megju Barsa - Lyon i Chelsea, moj favorit e Lyon kako sto kazav. Utre e zdrepkata ![]() |
||
![]() |
||
Cao_Sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
|
mozebi...dobroto vo lion e toa sto mnogu se uigrani....i znaat sto sakaat....nema nekoi svezdi kako sto ima vo barsa...celzi...real...si igraat fudbal davaat se od sebe...i zatoa se mnogu dobri... |
||
![]() |
||
SURFAC ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 350 |
|
Jas mislam real
|
||
Михаил Мојата чанта
чантата ми тежи точно еден тон на неа ке зестане комотно и слон ке се лизне и ќе шизне надвор кога роси кај да најде еден билдер за да му ја носи. |
||
![]() |
||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
|
Taka e nema koj da se ponasha vo lion site si se mirni ![]() |
||
![]() |
||
|
tocno taka...tuka se mnogu jaki....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Da, da. Zatoa gi postuvam
![]() |
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
May 23, 2007
Final Champions League (Athens)
Арсенал - Барселона 4:1 |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
|
Muahahahah sea ne nasmea ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bello ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
pa normalno Real Mdrid NAJDOBRATA EKIPA U SVET KE BIDE SOVOJUVAC
a za tie drugi celzi melzi braca karca ti ke ispadnat u vtori k*rg sigurno
real madrid 4ever
|
||
a.k.a.bello_19@hotmail.com
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
смеј се, смеј се, времето ќе покаже. јас би сакал да е вака, па сега ќе видиме. ти сигурно би сакал челзи да ја скрши барса, нели? |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
|
TAKA E REAL E NAJDOBAR KLUB NA SVETOT SE KE VIDI BAERN SO KE MU SE DESI KOLKU KE IZGUBI OD REAL
SAMO CELZI MOZE DA MU KONk*rIRA NA REAL POSO DRUGIVE SE TAPA ![]() |
||
![]() |
||
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
|
REAL MADRID
|
||
![]() |
||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
|
БАРСА
БАРСА
БАРСА
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |