|
Охрид |
Внеси реплика | страница <1 56789 30> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kalince srcko fala za pokanata , ama vo ohrid bi otisla samo na prosetka ili eventualno da se vidam so plavusa :) a za odmor, nemam bas zelba za vo ohrid i zatoa i ne odam |
||
|
||
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe vodata ke bide topla koga kje vlezes ama za izleguvanje ne ti garantiram
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Монооооооо не туку се туфкај ќе ти створиме желба од одма
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro, moze da me razibedite da dojdam das vi pravam drustvo, ama da se banjam u ezeroto teska rabota |
||
|
||
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo leto e topla vodata,ne e ladna
ama dobro samo ti dojdi pa ne mora da se banjas
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej tekna mi, ne e loso i onaka veke 20 godini ne sum bila u ohrid, ne ke e loso da dojdam na ribolov, imate li ribi ?
barem da ima so da jademe |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете и волкот сит и овците на број..
Мона не се плаши требе на педалинка ке те ставиме нема да се бањаш.. Ема мила ако идам со кебе да ме чекаш има да се бувнам во езероно па макар и коцка излегла |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонценце бе не одиме на пуст остров знаеш колкав град е сторен од тогаш Немај гајле од Делфин и наум трските ќе ги земеме и плашки ке факаме |
||
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa dobro......ke odime da ja zapoznaeme plavusa i emilija i alekta i carnation.........i site ohrigani.......
samo ti vrati se prvo
ej i ke te nosam na edno mesto koga ke odime vo ohrid-ke ti se sviga veruvaj mi
|
||
kuliraj
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe nejkam na pedalinka, sakam da lovam ribi
|
||
|
||
emilija 90
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok be duso kje te cekam
a mona liza ima ribi,ima oti povekje ohrigjani ne jadat ribi ima
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kalina ma deka ke me noses , na koe mesto ? u parkot li ?
a Nate obavezno da me snabdes so jadici i trski icrvci i seta oprema za da mozam na raat da lovam dodeka vie se banjate |
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете и риби ќе ловиме...
Еми фала златичко |
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
emilija_90 bas me izraduva, ja sum ljubitel na ribite i dobro e sto ima, oti sakam da gi probam i vkusam
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |