![]() |
|
Суеверие |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Автор | |
YODA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ко је луд нек верује!!!!!! |
|
и то...
|
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Bev sueverna, ama sega nesakam da bidam, pokusavam da iskorenam se..........poradi mnogute sueverija se cuvstvuvav nogu loso i se plasev nogu, taka da, zivot bez sueverija e podobar i polesen!!!
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
јас сеа се обидувам да го трнам то суеверјето,....дефинитивно не можам да го искоренам...али некако станав имуна на некој работи...али на некој...уше сум фрики аут...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
хехехе.... абе ај
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Ко помала бев суеверна но сега веќе не сум.
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
вистина е дека суеверјето внесуват тешкотија во секојдневниот живот...тој шо не е не знајт како е да се тресиш дали си напрајл се како шо мислиш дека е најдобро...или ти се појавила црна мачка па чекај несреќа...пу мајкаму...таква сум...и гадно е...али се трудам
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
za ova si potpolno vo pravo....ama kako i za fobiite smetam deka lek e odenjeto kontra.....za licnost koja e sueverna toa e tesko....ama sepak od iskustvo ti kazvam gledaj da zaboravas na site raboti koi mislis deka se precka za rabotite da se onakvi kakvi sto sakas da se....ednostavno zaboravaj....poso toa ti e vekje teska navika..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
не можам да не сум...буквално се околу мене ми покажвит каков ќе ми е денот...вчера ми беше најлошиот ден во животот...знаеф...почнав со една караница...неубо ми почна денот и знаев дека така ќе ми продолжит...сфе беше каша попара...гадно...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
не сум... и никогаш не сум била...суеверие е чисто замарање на себеси, мозокот и психата со замислени работи...
е сеа 100 пати повторена (гласно или во себе) лага станува вистина ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
nate^ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 33 |
sueverna sum i se plasam od crni macki i crni devojki i deka sum crna koga ke se vidam sabaile vo ogledalo od pamet se vadam
![]() |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ne sum.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Otruen e narodot so sueverie koe najmnogu doagja do izraz koga ke se rodi bebe ili na nechija svadba ili pogreb...da ti se zgadi od trista babibi-devetini i chisti gluposti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
a ako imas bebe i gi ostavis pelenite nadvor na zajdisonce ke se sluci nesto loso
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |