|
БОГ- МОЖЕ ЛИ ДА СЕ УМОРИ? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па тоа е типичен твој коментар на одговор од кој немаш излез.
Ако смеењето е здраво, па макар било и смеење над сопственото незнаење... |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mist,
Ako si gi chital moite poranesni komentari ke znaes kakov e mojot stav prema reigiite i prema pisanijata i prema "avtoritetite" od sekakov kov, pa ke go znese i mojot stav prema Stariot Zavet. Ama bidejki ne znaes... Ne sakam sega da gi povtoruvam bidejki toa bi bilo uzurpacija na prostorov i ne bi bilo fer prema site drugi chenovi tuka. Tuku jas bi te prasal otvoreno i baram iskren odgovor od tebe: - Dali go mrazis Hristijanstvoto i zosto? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јасно ми беше за Стариот Завет, еве аџија ми го разјасни тоа. а за христијанството, вака
што подразбира, отвори тема и прашувај тамо, или прати ЛП па ќе ти одговорам. Ако имаш нешто за темата, повели. |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mist,
Nemam vreme za gubenje vo besplodni muabeti i ubeduvanja bidejki gledam deka tebe ne ti e do konverzacija, tuku sakas da go diskreditiras Hristijanstvoto i da dokazes nesto drugo. Zatoa prestani da vrtis naokolu i izjasni se sto ti e celta. Kako prvo odgovori na prasanjeto koe ochigledno go izbegnuvas: - Dali go mrazis Hristijanstvoto i zosto? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Messenger, I love the one who loves me ! here is your answer.
And, sure, i am for conversation, be sure about that, OKAY? thank you. |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
thank you mist for sharing with us your gracious knowledge of the english language, which is surprising, given the average level of inteligence inherent in each of your posts in the macedonian language. I will consider this surpise a generous improvement of the translation services available online, for free off course...
God Bless... |
|||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj pisajte makedonski i ne se c'lamete
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja ne pojnomajem |
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ислам и нелогичности? |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koi sme nie da diskutirame dali on moze ili ne
prasaj go nego ako saka kje ti odgovori sto sakal so toa da napravi i zasto taka napravil |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали може да биде ранет? Да. Пијан? Не. Затоа што тоа е неморално дело, а Бог е совршен. Не прави неморални дела, бидјеќи тоа би несовршено. А тој е совршен и прави совршени дела, како што беше неговото освојување на човечките срца со својата љубов кон нив, и сопственото страдање за нивно искупување... Хехехееј, још један туш! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo pravo si neveruvam vo tie vasi knigi no interesno ni e vaseto prepukavanje i ako mi izgleda bezpredmetno od moja strana |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da bide ranet da? Neli e toa svojstvo na slabost i nemok? Ahh jadno tvoe veruvanjeeee |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pijan ne?Spored tvojava logika moze da e i pijan i pak da pravi trezni dela.Ahh glupostii breee.Kako da ne bidam zahvalen na ALLAH sto me spasil od ovie gluposti.
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |