![]() |
|
Енергија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veruvam vo energija ama temava ne e mnogu posetena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
И јас верувам во енергија
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
|
![]() |
|
Biotix ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Plamenko ne treskaj Objasni ![]() A dali moze da se menuva vidot na energijata? eve frikov moze ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8u2jojj05eI |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
mi ja pogodivte temata...
pokraj ostanatite energii... ima potencijalna i kinetichka energija ... onoj covek koj ima samo potencijalna energija ... kako voopsto i da ja nema... - toa e isto kako edno kamche da stoi na vrvot na nekoja zgrada... - toa kamche ima potencijalna energija na nekogo da mu ja dupni glavata ... i tolku ... se dodeka stoi tamo... - no dokolku toa kamche trgni nadolu.... potencijalnata energija ke ja pretvori vo kinetichka i tesko na toj sto e dolu drugo imame vrska pomedju magnetizmot i elektrikata... ako provodnik go setama vamo - tamo niz magnetno pole ke dobieme struja... t.e. elektricna energija ako niz provodnik pustime struja ... a se naodja vo magnetno pole... ke pochni da se dvizi ... vampte - tamte... imame bio-energija .... koga ke se sretnat masko i zensko .... bio energijata se sobira... 1/2 + 1/2 = 1 celo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Energijata e osnovata na postoenjeto na univerzumot. Univerzumot i se vo nego se zasnova na energija.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
abe ok site veruvate...ama ja cuvstvuvate????
jas da....so vnatresnata strana na racete poslebno so dlankite cuvstvuvam negativna energija.....a energijata so koja zraci licnosta ja cuvstvuvam so srednoto oko inaku sekako deka postoi energija....materijata sekogas moze da se unisti....no energijata moze da go smeni samo oblikot...nevozmono e da se unisti...sekogas kje postoi:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Се сложувам Алекта....
Иначе ја чувствувам али не секогаш.... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Energijata e toj sto E ... 2 E = m * c |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
energijata se oseka i preku internetot , kako na pr. nekoj postovi koga gi citate , kako se osekate , nekoj postovi koga gi citam se smeam , od nekoj mi se gadi , od nekoj mi se dosadni , post napisan nasila ili so laga , se oseka , samiot post ima energija
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
mnogu interesen post ... bravo ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
go pamtam porano eden post , za mentalnite vampiri , toa bese ok , stvarno nekoj degen , da te nervira , me razbiras
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
da ... stvarno prijatele ... mentalni vampiri ... hahaa .... jas nautro gi prepoznavam ... im kazuvam vicevi ... a tie nemoze da se smeat ... i taka gi izmacuvam ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Se okolu nas se stremi kon edna bozestvena energija,samo sto nekoj ja cuvstvuva poveke a nekoj pomalku. Site sme povrzani so taa energija i ja manipulirame i zloupotrebuvame sekogas koga sakame da dominirame i da se nametneme
stay connected ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |