IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Енергија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Енергија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 17:35
veruvam vo energija ama temava ne e mnogu posetenaLOLLOLLOLLOLLOLLOL
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 20:47
И јас верувам во енергија Smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 21:05

LOLpa da ja nemase nemase da imame forum:)

LOL

Кон врв
Biotix Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Декември.2006
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biotix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 12:07
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

LOLpa da ja nemase nemase da imame forum:)

LOL

Plamenko ne treskaj

Objasni Wink

A dali moze da se menuva vidot na energijata?

eve frikov moze TongueTongueClap

http://www.youtube.com/watch?v=8u2jojj05eI

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 12:29
mi ja pogodivte temata...

pokraj ostanatite energii...
ima potencijalna i kinetichka energija ...

onoj covek koj ima samo potencijalna energija ...
kako voopsto i da ja nema...

- toa e isto kako edno kamche da stoi na vrvot na nekoja zgrada...
- toa kamche ima potencijalna energija na nekogo da mu ja dupni glavata ... i tolku ... se dodeka stoi tamo...
- no dokolku toa kamche trgni nadolu....
potencijalnata energija ke ja pretvori vo kinetichka i tesko na toj sto e dolu

drugo imame vrska pomedju magnetizmot i elektrikata...

ako provodnik go setama vamo - tamo niz magnetno pole ke dobieme struja... t.e. elektricna energija

ako niz provodnik pustime struja ... a se naodja vo magnetno pole... ke pochni da se dvizi ... vampte - tamte...

imame bio-energija ....
koga ke se sretnat masko i zensko ....
bio energijata se sobira...

1/2 + 1/2 = 1 celo

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 15:56
Energijata e osnovata na postoenjeto na univerzumot. Univerzumot i se vo nego se zasnova na energija.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 18:25
abe ok site veruvate...ama ja cuvstvuvate????

jas da....so vnatresnata strana na racete poslebno so dlankite cuvstvuvam negativna energija.....a energijata so koja zraci licnosta ja cuvstvuvam so srednoto oko

inaku sekako deka postoi energija....materijata sekogas moze da se unisti....no energijata moze da go smeni samo oblikot...nevozmono e da se unisti...sekogas kje postoi:)

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2006 во 18:41
Се сложувам Алекта....
Иначе ја чувствувам али не секогаш.... 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 12:44

Energijata e toj sto E ...

2
E = m * c

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 13:45
energijata se oseka i preku internetot , kako na pr. nekoj postovi koga gi citate , kako se osekate , nekoj postovi koga gi citam se smeam , od nekoj mi se gadi , od nekoj mi se dosadni , post napisan nasila ili so laga , se oseka , samiot post ima energija голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 14:18
Originally posted by hektor hektor напиша:

energijata se oseka i preku internetot , kako na pr. nekoj postovi koga gi citate , kako se osekate , nekoj postovi koga gi citam se smeam , od nekoj mi se gadi , od nekoj mi se dosadni , post napisan nasila ili so laga , se oseka , samiot post ima energija голема%20насмевка

mnogu interesen post ...

bravo ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 14:35
go pamtam porano eden post , za mentalnite vampiri , toa bese ok , stvarno nekoj degen , da te nervira , me razbiras
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 14:37

da ... stvarno prijatele ...

mentalni vampiri ... hahaa ....

jas nautro gi prepoznavam ...
im kazuvam vicevi ...

a tie nemoze da se smeat ...

i taka gi izmacuvam ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2007 во 16:03
Se okolu nas se stremi kon edna bozestvena energija,samo sto nekoj ja cuvstvuva poveke a nekoj pomalku. Site sme povrzani so taa energija i ja manipulirame i zloupotrebuvame sekogas koga sakame da dominirame i da se nametneme

stay connectedнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.