|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno deka smeta ti imase doblest da go kazes toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin za kamen nemam kamen ..toa sto go mislam go pisuvam ...utre ..po godina ..decenija ...vek mozebi ke mislam poinaku ...nekogas evoluirame vo stavovi nekogas otapuvame uste poveke ...zatoa veruvaj ne ti se foliram ...pisuvam toa sto go mislam
|
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никој не е камен во срцето, нити пак е рамнодушен према нештата.. мене лично не ми смета во минатото и да имал милион жени, нити жена ни деца ни ништо, се се поминува и пребродува доколку се сака.. Е сега муабетот ми е ако ме споредува со минатото тогаш би ми пречело и тоа многу |
||
|
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ova e veke realen odgovor...da ne se povtoruvam! |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sensei ubavo mislenje ..respect taka se custvuvas ...a antoaneta primer ovoj odgovor za mene ne e realen posto jas poinaku se custvuvam i mislam ..znaci site sme razlicni ...i da ne zabeguvame mnogu ..mene
ne mi smeta icccccccccccc
|
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe da skratime
so e prikaskata od sevo ova edna e nikogas neprasuvaj sto imal partnerot vo minatoto nikogas da ne te interesira nikogas i nezboruvaj sto si imal a ako nesto doznaes sam kje uvidis kolku e tesko spravuvanjeto so toa ako ja sakas kje se spravis ako ne ja sakas dovolno ene ti pricina da stavis kraj toa e toa |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Buhovski A
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne moze nesto da mi preci sto se slucuvalo pred mene, osven ako del od toa minato ne e preneseno i vo momentalnata vrska.
|
||
Buhovski A.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dovolna e mislata na minatoto
taa e prenesena sega i do tvojata glava |
||
|
||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EEEJJJ ne jadete bureci so mleci i lastici...
Ko ke kupvish polovna kola te interesirat kolku e vozena i kolku gazdi imat smenato....Ne e taka??
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, ama ako ja sakas taa kola....
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhahhahhahhahhahhahhhahah kaj bese do sega |
||
|
||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogash imat poubaj koli....I so pojke kubici..
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj ova do sega bila ozbilna tema
a za kubicite kje razmislime |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |