IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали и колку ви смета минатото на партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали и колку ви смета минатото на партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 25>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:48
ne ne ne
nikako da se razbereme

zamisli sega si vo 3 to nebo
se drzite za raka
a sega zatoa sto tebe ne ti smeta minatoto
devojkata pocuva da ti prikazuva kako i sto pravela ona vo minatoto
a tebe oko ne ti trepnuva
?
ili jas ne sum od ova planeta?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:50
Originally posted by Kockar Kockar напиша:

Ne se sl*gam bas ...custvata se bitni sega ...dokolku dozvolis minatoto da te progonuva ...ke ti se rodi somnez ...lubomora ..opsesivnost i potoa ke zalis radi idnite cekori sto ke gi pravis...zatoa sfati go zivototo deka pocnuva vo momentot koga prv pat ste razmenale neznosti ..sega napravivme ovde deka site zeni imaat prljavo minato ..no veruvaj bidi ramnodusen na minatoto......

Ima edna izreka ....razberi  go minatoto za da ja razberes idninata koja sto ja gradis sega....mada nema vrska so muabetov sto go pravime ali ubavo zvuci Smile

radi ova i rekov
minatoto da mi e TABU TEMA
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Kockar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 281
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 14:58
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne ne ne
nikako da se razbereme

zamisli sega si vo 3 to nebo
se drzite za raka
a sega zatoa sto tebe ne ti smeta minatoto
devojkata pocuva da ti prikazuva kako i sto pravela ona vo minatoto
a tebe oko ne ti trepnuva
?
ili jas ne sum od ova planeta?

Pa druze i ne si Jedaite ne se od ovaa planeta --mala sala LOL

A dobro ete ti raskazuva sto bilo kako bilo ..i sega sto ke napravis ...znaes deka e tvojata edinstvena i prava lubov ...ke i raskines radi nesto sto pominalo ...bi ostanal cel zivot sam ili bi se frlil vo bracni vodi so nekoja radi reda ...a cel zivot ke mislis na nea ...sekade kade sto ke go citnes nejzinoto ime ke ti izleguva nejziniot lik ...ke si udiras glava vo zid radi nesto sto pominalo ...druze ako ne sakas da razgovaras so nekoj za minatoto togas ne ni pocnuvaj muabet ...neka bide tabu mada sekogas ke ima edno gavolce sto ke te kopka ..zatoa ubavo e da znaes no da bides ili probas da bides  ramnodusen radi toa .. da ja sakas radi ona sto go custvuvas za nea ...da go isklucis malku bojlerceto vo glava Smile
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:00
tema e kolku vi smeta
a ne kako kje se spravis ako vekje doznaes

ti smeta ili ne?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:02
Pa pisav na pocetok ICCCCC,JOOOOOOOOK ..CUUUUUUUUUUUK LOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:03
Ве читам и не сте ми јасни навистина..
Како изгледа ги направивте не неморални жениве, страва направивте...
Да ја сакаш онаква каква што е да држи вода, да останеш рамногушен на нејзиното минато, ама при тоа да не те копка..
Добро бе, вие светци сте, мирни сте седеле?? не сте имале девојки..Па сега некој си дечко во минатото ќе ви пречи и ждере од внатре????Прашувајки се дали сте подобар од него или не....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:03
Odi kaj seks ...kaj sovremeni momci ..maja ima ubav komentar za minatoto Wink

Sega moram da zaminam ..ti teraj si tabu Star
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:04
hahhahah
znaes so mislam za tebe
navistina si kockar

prasaj ja otvoreno da ti kaze druze
pa da vidime kako kej projdes so emociite vo tvojata glava

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:05

Ne se sl*gam bas ...custvata se bitni sega ...dokolku dozvolis minatoto da te progonuva ...ke ti se rodi somnez ...lubomora ..opsesivnost i potoa ke zalis radi idnite cekori sto ke gi pravis...zatoa sfati go zivototo deka pocnuva vo momentot koga prv pat ste razmenale neznosti ..sega napravivme ovde deka site zeni imaat prljavo minato ..no veruvaj bidi ramnodusen na minatoto......

Ima edna izreka ....razberi  go minatoto za da ja razberes idninata koja sto ja gradis sega....mada nema vrska so muabetov sto go pravime ali ubavo zvuci Smile

Nate citni me dobro ....osobeno ovaj del ..mislam deka pogresno ne citna ..i obajcata Smile
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:05
Zavisi sto ima vo nego. No vo nekoi slucai mi smeta i toa ne samoto po sebe, tuku zaradi konkretnite posledici sto gi nosi.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:06

Odi kaj seks ...kaj sovremeni momci ..maja ima ubav komentar za minatoto Wink

Sega moram da zaminam ..ti teraj si tabu Star

a za texovite na maja me zaboleeeeeeeee ko za lanski sneg druze moj po oruzje

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:13

Nate citni me dobro ....osobeno ovaj del ..mislam deka pogresno ne citna ..i obajcata Smile

Убаво разбрав, зашто љубомора за минатото..??? И вие сте имале девојки па???треба да полудиме од опсесија??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kockar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:16
Originally posted by natalija natalija напиша:

Убаво разбрав, зашто љубомора за минатото..??? И вие сте имале девојки па???треба да полудиме од опсесија??

Nate ...jas celo vreme kazuvam deka minatoto ne mi smeta ..i deka sum ramnodusen kon nego Smile..zatoa mislam deka ona pogore ne vazi za mene Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:16
ili nikoj ne ja razbira ova tema
ili site sme kamenja vo srceto
ne sakate navistina da napisete kako bi bilo koga bi bilo?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,176 секунди.