|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne ne
nikako da se razbereme zamisli sega si vo 3 to nebo se drzite za raka a sega zatoa sto tebe ne ti smeta minatoto devojkata pocuva da ti prikazuva kako i sto pravela ona vo minatoto a tebe oko ne ti trepnuva ? ili jas ne sum od ova planeta? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
radi ova i rekov minatoto da mi e TABU TEMA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa druze i ne si Jedaite ne se od ovaa planeta --mala sala
A dobro ete ti raskazuva sto bilo kako bilo ..i sega sto ke napravis ...znaes deka e tvojata edinstvena i prava lubov ...ke i raskines radi nesto sto pominalo ...bi ostanal cel zivot sam ili bi se frlil vo bracni vodi so nekoja radi reda ...a cel zivot ke mislis na nea ...sekade kade sto ke go citnes nejzinoto ime ke ti izleguva nejziniot lik ...ke si udiras glava vo zid radi nesto sto pominalo ...druze ako ne sakas da razgovaras so nekoj za minatoto togas ne ni pocnuvaj muabet ...neka bide tabu mada sekogas ke ima edno gavolce sto ke te kopka ..zatoa ubavo e da znaes no da bides ili probas da bides ramnodusen radi toa .. da ja sakas radi ona sto go custvuvas za nea ...da go isklucis malku bojlerceto vo glava
|
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tema e kolku vi smeta
a ne kako kje se spravis ako vekje doznaes ti smeta ili ne? |
||
|
||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa pisav na pocetok ICCCCC,JOOOOOOOOK ..CUUUUUUUUUUUK
|
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве читам и не сте ми јасни навистина..
Како изгледа ги направивте не неморални жениве, страва направивте... Да ја сакаш онаква каква што е да држи вода, да останеш рамногушен на нејзиното минато, ама при тоа да не те копка.. Добро бе, вие светци сте, мирни сте седеле?? не сте имале девојки..Па сега некој си дечко во минатото ќе ви пречи и ждере од внатре????Прашувајки се дали сте подобар од него или не.... |
||
|
||
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odi kaj seks ...kaj sovremeni momci ..maja ima ubav komentar za minatoto
Sega moram da zaminam ..ti teraj si tabu
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahhahah
znaes so mislam za tebe navistina si kockar prasaj ja otvoreno da ti kaze druze pa da vidime kako kej projdes so emociite vo tvojata glava |
||
|
||
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nate citni me dobro ....osobeno ovaj del ..mislam deka pogresno ne citna ..i obajcata
|
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi sto ima vo nego. No vo nekoi slucai mi smeta i toa ne samoto po sebe, tuku zaradi konkretnite posledici sto gi nosi.
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za texovite na maja me zaboleeeeeeeee ko za lanski sneg druze moj po oruzje |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво разбрав, зашто љубомора за минатото..??? И вие сте имале девојки па???треба да полудиме од опсесија?? |
||
|
||
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nate ...jas celo vreme kazuvam deka minatoto ne mi smeta ..i deka sum ramnodusen kon nego ..zatoa mislam deka ona pogore ne vazi za mene
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili nikoj ne ja razbira ova tema
ili site sme kamenja vo srceto ne sakate navistina da napisete kako bi bilo koga bi bilo? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |