|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Автор | |
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maslam,treba da se znae minatoto na vasiot partner.No mene bi mi smetalo dokolku toj postojano komentira za negovoto minato.
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se podrazbira toa sve sto e preterano e loso
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama toa postojano ponekogas i predizvikuva ljubomora
Изменето од emilija 90 - 27.Октомври.2006 во 16:11 |
|
|
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa da, taka e Изменето од samovilka - 27.Октомври.2006 во 16:13 |
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi trebalo da ni smeta minatoto na nasiot partner! Toa e isto ko da mu rasuduvame za negovite prosli postapki. Ni eden covek na svetot go nema toa pravo-da se mesa vo odlukite na drugiot (se dodeka ne dobijat zaednicki interesi) Sekoj covek ima svoe minato...toa e premnogu licno i subjektivno! Pazlicnite postapki, vrski, razvrski i sl.ja gradat goleminata na edna licnost! Tie ni davaat nekogas motiv za ponataka, nekgas primer za toa kako ne treba da prodolzime, no kako i da e...tie se del od nas samite i ne gledam pricina zosto bi mu precele na nekoj drug-toa znaci deka vo najmala raka i nie mu precime!
Dokolku se plasite od minatoto na partnerot, t.e. se plasite dali ke mozete da se nosite so istoto, togas voopsto i ne prasuvajte za negoviot\nejziniot zivot vo izminatite godini.
Sega toj\taa e so vas i pravete ja zaednickata idnina-ne se navrakajte ne minatoto!
A dokolku ste navistina silna licnost i znaete deka bi mozele da se spravite so se sto se desilo pred vas, togas toa nema da pretstavuva ni najmal problem-samo cekor napred! Taka ke znaete sto e dobro, a sto vo minatoto se pokazalo kako neuspesno!
|
|
samovilka
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro kazano pukanka
bravo |
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po priroda sum ljubopitna i zatoa sakav se da znam za negovoto minato..i sto dobiv od toa..razocaruvannje..od tipot..LELE KOLKU SI JA SAKAV BIVSATA,SE PRAVEV ZA NEA i bla bla,i ete iako sme tri god.zaedno tie zborovi do den denes me progonuvaat.znam deka sum budalce so uopste se navrakam na toa ama ete..pusta ljubomora
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:41 |
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema potreba od toa zosto koga i jas imam minato a idninata ni e zaedno
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma IC ne mi smeta ...bitna e idninata
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MINATOTO sekogas smeta
zatoa netreba da se misli i zboruva za toa sekogas treba da e tabu tema a koj veli deka ne trepnuva za rabotite sluceni vo minatoto sekoja mu cast |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ne mi smeta ...zatoa sto e minato ..ne se menuva ...a jas patam od agorofobija...ramnodusnost ...taka da i idninata bas ne mi e bitna ..zaroben sum vo segasnosta zatoa Fala anakin na cesta...may the force be with you
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i ne e nekoj kjar ramnodusnosta od minatoto
toa pokazuva navistina manjak na custvata i ako neprimerni no sepak manjak |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se sl*gam bas ...custvata se bitni sega ...dokolku dozvolis minatoto da te progonuva ...ke ti se rodi somnez ...lubomora ..opsesivnost i potoa ke zalis radi idnite cekori sto ke gi pravis...zatoa sfati go zivototo deka pocnuva vo momentot koga prv pat ste razmenale neznosti ..sega napravivme ovde deka site zeni imaat prljavo minato ..no veruvaj bidi ramnodusen na minatoto......
Ima edna izreka ....razberi go minatoto za da ja razberes idninata koja sto ja gradis sega....mada nema vrska so muabetov sto go pravime ali ubavo zvuci
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |