|
Колку веруваш во својата другарка |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, vistinskiot prijatel nema da ti macka oci i samo da kima so glavata, ke te sedne i ke ti kaze deka si sjebal nesto i ke te natera da si ja cuknes glavata.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imav mnogu verna drugarka ama dalecinata ne razdeli taka da uste sme vo kontakat ama kako sto minuva vremeto se pomalku se slusame vremeto vrvi i nie se smenuvame, uste ja sakam i pocituvam. no za ovde ne uspeav da najdam verna drugarka kolku i da se trudev pak ne uspea so taja so ja zapoznav pred 5 godini tokmu poradi lubomorata i toa sto se takmici so mene da bidi poarna od mene i jas da bidam podolu od nejze oti koga dojdov tuka ja nauciv da bidi coek. Jasja setav nejze mesto taja mene i na krajot ispadna deka ne zasluzila nisto sto napraviv za nea oti e nikogas ne gledase taja da mi pomogni mene neli vo drugarstvoto treba sekogas da si pomagas da delite i sreka i nesreka da bidete tuka edna za druga. E ova mojata drugarka se izdavase itu pred mene i se imavme poke pati iskarano za toa da ne kazva pred site toa sto i bese kazano.
Kako i da e jas izgubiv golema doverba vo zborot "drugarsto" oti ovde toa ne postoi ne deka nekam se potrudiv poveke pati da najdam nekoja drugarka koja ke mi bidi mojata leva raka ama izgleda ne uspeav da ja najdam taa. Posakuvam da imav bareme edna, edna so koja ke mozam se da delam. Ama sega potesko ke se njadi takava.
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si imam drugarka sto sme 10 god zaedno i taa e sekogas tuka zamene i jas zanea
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam dve najdobri drugarki so sekogas se tuka za mene.so ednata se druzam 9god a so drugata 4 i samo niv bi im veruvala.
|
|
|
|
lela
Нов член Регистриран: 14.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaze si vi sto si veruvate na "drugarkite''
Get real .
|
|
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoso be "drugarkite"?mozda nekoj ima stvarno vistinski drugar ako ti ne
ti pa tolku ne im veruvas?
|
|
|
|
lela
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. Ili tvoite drugarki se sovrseno bezgresni i ti toa mozes 100% da go potvrdis.
Abe aj GET REAL
Ili pocekaj pa ke vidis ................ sto da ti kazam
Moja preporaka ......Veruvaj no nikogas 100%. duri ni na sebe
|
|
emilija 90
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti kako kje zivees ako nemas doverba vo nikogo pa duri ni vo sebe?
|
|
|
|
lela
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej a potpisot ti e - sega vidov - Love is blind
koja kontradiktornost na porakata
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам 3 најдобри другарки, со кои се дружам скоро 11 години и стварно ги обожавам!! Знам дека секогаш се тука за мене, а и јас за нив. А довербата е основата на секоја поблиска врска, па јас не би се дружела така со нив, ако безрезервно не им верувам..
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, ама и човечки суштества да опростиме на непромислени глупости..Понекогаш во ефект во нервоза знаеме да бидеме груби или разочарани, ако не умееме да имаме стабилност и разбирање за сите како воопшто и би живееле.. |
|
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И верувам колку што највеке можам.па нели најверна другарка ми е?!?!?!
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sestra mi e mojata najdobra drugarka, i vo veseli i vo teski momenti e so mene, duri i koga e daleku fizicki... nie sme dve polovini od edno celo JA NAJSAKAM
i zaboraviv: 100% i veruvam Изменето од blue - 26.Декември.2006 во 10:57 |
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |