|
Освојувач на Лигата на шампиони 2006/07 1 |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Декември.2006 во 23:57 |
Оваа тема се состои од две теми, ова е првиот дел а одма до него е
ставен и вториот дел, се со цел да бидат сите клубови во опција, без
разлика на која тема ќе пишете, секако се подразбира како една тема...
Па, гласајте и пишувајте во она тема каде што е вашиот фаворит
Изменето од Ghost - 13.Декември.2006 во 00:38 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моите тимови се Милан и Барселона, бидејќи Милан смрди оваа година, па и не се надевам многу многу дека ќе ја освои оваа година титулата, па затоа давам најголеми шанси на Барса, иако тука се и Челзи, Мачестер и Лион како кандидати од втор ред по мене
Изменето од Ghost - 13.Декември.2006 во 00:32 |
|
|
|
Cao_Sk
Сениор Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam so tebe...ama napred go stavam celzi..
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еххх друже, не можам никако да ги сварам тие Челзи и не можам,не знам зашо али едноставно така осеќам
|
|
|
|
Cao_Sk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehehe....oti imaat mnogu pari?
porano navivav za inter...ama se otkazav...drami se...isto kako makedonija
a za celzi navivam bidejki...neznam zasto navivam
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ти кажам искрено, излегоа од сенка, и многу луѓе почнаа да навиваат одеднаш за нив... Мој совет е друже да си останеш за Интер, еве јас сум за Милан, многу добро знаеш какви се годинава, меѓутоа не се откажувам од нив, разликата кај мене е во тоа што од секогаш сум имал три тима за кои навивам, само од различни првенства нормално, Милан од Италија, Барса од Шпанија и Арсенал од Англија, и без разлика колку сака нека смрди некој од овие тимови, јас сум за нив Ќе дојдат подобри времиња... Знам само еден другар што стварно искрено не смени тим во Англија (пошто кај мене сите другари имаат по еден тим од секоја лига, а бајаги многу луѓе сме, и секогаш има бурни ракции, али затоа секогаш ни е интересно секое првенство ), а тој беше за Челзи уште одамна пред Абрамович да дојде таму... На него искрено му пружам рака...
Изменето од Ghost - 13.Декември.2006 во 00:36 |
|
|
|
Cao_Sk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok drzi muabetot!! |
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sl*gam so tebe Ghost jas sum dolgi godini fan na Juve i sto i da se desi jas kje ostanam za juve. Iako ispadnaa od liga sepak jas si ostanuvam za niv, a inace ne sum imal favoriti od drugite ligi mozebi bi go stavil Chelsea od Anglija ama ne e toa toa. Go stavam Chelsea samo zaradi 2 iminja, Murinho i Lampard. Dvajcata se dzvervovi vo svoite raboti i nema bolji od niv vo anglija. Mnogu go postuvam i Totenham i Bolton no sepak ako moram da izdvojam od Anglija toa bi bil Chelsea. Od spanija toa bi bil Atletico Madrid. Barsa sakam da gi gledam dobri se.... ana ednostavno im ostavam na lugjeto sto si navivaa za barsa pred ronaldinho da si navivaat za barsa jas se fokusiram na Atletiko Madrid. Inace timot kako sto kazav mi e juve, i nikoj drug osven Juve
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ako se vratam na temata.... Lyon e mojot favorit za Liga na Shampioni ednostavno imaat najbomba tim i mozat da pobedat koj sakaat samo ako zgnat malce.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почит кон твојата одлука, искрено и јас им давам огромни шанси на Лион, али срцето друже не ми дава да гласам за нив Јас сум за Барсеолна уште пред Роналдињо т.е. кога еднаш на дербито (не ми текнува која година беше точно) меѓу Реал и Барса, знам дека Барса водеше али пресврт направи Реал,и на крај Пујол плачеше... Е од тогаш станав за Барса, и останав за Барса... И ете сега кај се
|
|
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Mnogu naprednaa barsa. Koga kje mi tekne deka bea 15 mesto na tabela pred 4 god a posle toa kako bese .... osovija titula. Taka nesto bese samo neznam dali istata ili narednata sezona
|
|
samir
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da glasam
|
|
samir
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да имаш минимум 100 постови за да ти биде дозволено гласањето, таков е форумот друже
|
|
|
|
EDDY
Нов член Регистриран: 13.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEPAK MISLAM DEKA I OVAA GIDINA BARSA E BROJ 1 !!!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |