|
КОЈ Е ВИСТИНСКИОТ БОГ ЗА ОБОЖУВАЊЕ |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ооооо не знаев дека албанците имаат друга религија?!?
Тие не се муслимани?!? |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima albanci katolici i pravoslavni i toa mnogu ako ne si znaela.Neznam dali voopsto vredi da ti odgovaram na vakvi prasanja.Uste nemozam da svatam sto te maci. Jasno e deka gi mrazes albancite samo nemoj da gi praves site muslimani edno.Koga dojde spomenikot na Skenderbeg iljadnici trcaa po nego (Eden od najgolemite dusmani na islamot) i sega site muslimani ke gi napraves Skenderbegovci? |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги мразам албанците и немам ништо против муслиманите, ниту против исламот...
Ама кога некој ми велича една религија (а досега имам сретнато само муслимани тоа да го прават) јас им го поставувам тоа прашање... |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova go imam slusnato od mnogumina.Deka samo muslimanite se ljubomorni na verata i deka odma stanuvaat agresivni koga im se zboruva protiv nea.Tocno! Toa e od dolznostite na muslimanot da bide ljubomoren za Islamot no mnogumina ne znaat za toa a sepak taka se osekaat.Ti draga ovoj primer ti e zanikade.Jas znam i uste postrasni raboti od ovaa sto ja kaza.Ti kazav koj e stavot na Islamot po toa prasanje(kamenuvanje do smrt).E sega ako prodolzes ti da mi kazuvas znam muslimani pijanici ,k*rvari...neznam sto.Eh da bevme site taka dobri muslimani......
------------------------------------------------
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересен мит, е како вие за се се оградувате, а ви се случува пред очи??? Ќе се правиме слепи сега?
Се знае дека муслиманите се разнесуват со бомби, ги понижуваат жените, и ги даваат на роднини, ако има потреба... Сега објаснете ми која друга религија ова го прави? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas go smisliv
terorrorislamizam no nikoj ne primeti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Welcome Back adzija.
Gledam povtorno sires megureligiska ljubov.Najiskreno mnogu mi e zal sto te gledam pak na forumov zatoa sto sega znam koj ke ti bide na meta otkako propadna planot za Protestantiziranje na Pravoslavnite tuka.Ti dadoa jasno na znaenje koj si i kolku vredi tvojata vera.
------------------------------------------------------------------
Da ti kazam nesto i da ti bide jasno ednas zasekogas.Glavnata razlika megu vas i nas e sto nie ja pocituvame granicata koja Allah ja postavil.Ni dal da gi uzivame site blagodeti od ovoj svet ,no da ne posegame po zabranetoto.Kaj vas nema granica.Sekoj si ima sloboda kolku saka pa zatoa i vencavanjeto homoseksualci ne e nisto.Svakas li ti deka bez taa granica do kade bi stignalo covestvoto? Do celosen razvrat.Do celosno bezredie. Svakas li deka za dobroto na covekot e da mu se ogranici negovata sloboda. Znam deka ovie zborovi nema da doprat dotebe no nema poveke sto da kazes.Im se zgadi na site od taa tvoja ljubov vo Hrista.Namesto da zastanete odlucno protiv zloto vie uste i zastanuvate na stranata na zloto.
Na kraj da se zahvalam na Allah sto me upatel na ova sto sum sega,bez negovoto upatstvo nemase da bidam upaten. Se molam za site koi tragaat po vistinata da ja najdat i da bidat upateni. Amin
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И треба да ти е жал, оти кај мене не проаѓаат филмчиња со љепи жељи... Тврди факти кхалефаа.... |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Allah koga go objave Quranot znaese deka ke postojat i takvi luge kako tebe pa zatoa objavi:
" Navistina onie koi ne veruvaat seedno dali ke gi opomenes ili ne tie nema da veurvaat.Allah gi zapecatil nivnite srca,nivnite usi,a na nivnite oci ima perde,pa nema da progledaat" Suretul Bekara (vtora sura)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina e taka
se soglasuvam so tebe hahahhahahhhahhahhahahhahhah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kalife a da prikazuvas sega neso taka od tvoeto srce a da nema vrska so tvojata religija te da necitiras so nekoj drug napisal |
|
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugare pa ova e religija.Ne sum dojden tuka da nekoj go bendisa mojot govor ili moeto mislenje.Ednostavno da pomognam so moeto znaenje da nekoj go najde praviot pat.
Sto da kazam za ovoj gore.Pregledaj kolku postovi napisa deneska i na kogo se odnesuvaa.Opsednat e od omraza prema Islam.A koga nebevme tuka oci vadese so pravoslavnite.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes kako najdobro kje ja ostvaris celta
1. da te zapoznaat kako covek 2.a posle za religija steta sto ne ti teknuva |
|
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam drugar.Ama toa samo vo zivo ne vaka na forum.Fala za sekoj slucaj |
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |