|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kosata planiram da ja farbam za novogodisnite praznici...mora malce promena
|
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ke ja farbas?
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas za nova godina samo malku ke ja potsisam
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас ќе ја потшишам. иначе многу си ја сакам косава... плава, виткана
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата коса е ишишана
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja pustam dolga sega.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туууу да знаев ке ти ја сочував цела огромен прамен фрлив...па ке ја лепевме
|
|
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kosata mi e dolga i crna a ja farbam so palete,inace planiram da ja promenam vo skoro vreme samo uste ne sum odlucila vo kakva,dajde nekoj predlog,(inace imam plavi oci a bel ten)pa so mislite kakva ke mi odgovara?
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Plavi oci, bel ten.. plava ili svetlo-smegja
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
thanks za predlogot ke razmislam
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата коса е сега светло сива со ПЛАВИ ама баш плави прамени како морето, оние делови каде што бев бланширана излегоа ПЛАВИ (а одговорот го имам зошто и како:), сепак не се префарбав, сеуште сум ПЛАВА)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште сум плавуша
Треба да се фарбам за пред Нова Година, ке ставам по на сиво нијанса сега.Имате некој прдлог на фарби?
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev plavusa i veke mi zdosadi. Mi treba malku promena.Sega sum za prirodna (smega), osvezena so nekolku posvetli prameni.
|
|
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne se farbam mojata kosa e smega i nema potreba od farba
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |