![]() |
|
Стара љубов |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
spring ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Старата љубов..... Сите знаеме како ни било кога се завршило, па ке размислам 2 пати пред повторно да и се вратам... За некој што не го знаеш не можеш да бидеш сигурен, ама за тој што веќе добро си го запознал....
Мислам дека подобро е да не се ризикува. Има уште многу риби во морето, има многу причини за да продолжиш понатака, па мој совет е да не и се вракате на старата љубов, освен ако нема некоја силна причина...
|
|
![]() |
|
tragach ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 6 |
ne ja barajte prichinata za da se vratite na starata ljubov, kolku i da mislite deka vo momentot taa e dobra prichina i go dava vistinskiot odgovor, veruvajte, gledano od strana toa ne e taka. Ednostavno nema potreba od povtorno vrakjanje kon istoto ona shto nekokash ne go biva.
Neka si brka rabota, a i vie isto taka. Sekoj po svojot pat, a ako patishtata nekogash pak vi sretnat, napravete si eden sluzhben moabet od daleku, ne dozvoluvajte poftorno da vi se razgori taa stara bolka. Oginot nema da se izgasi ako go duvate... |
|
Zad sekoja vrata postoi kljuch za nea
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Ufff...temava
![]() Imam pominato niz ova, se imam vrateno na staroto i ne bese kako de ja vu ama krajot bese ist...
Ednostavno ne treba da se vrakame na staroto, treba toa da gi ostavime tie momenti vo minatoto i da si ziveeme vo segasnosta, da si zavrtime nova strana od zivotot i ednostavno da ne barame pricina za pogolema bolka od prethodnata....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Cao_Sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
ednas stom se skine...i da go zalepis...so tek na vreme pak ke se skine
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ne e sekogash taka....ako ednash se skine nekoja devojka ...kolku i da se lepi ne moze pak da se skine ...samo ednash se skinuva ![]() |
|
![]() |
|
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
JAS DO VCERA GO SONUVAV AMA SE POJAVI DRUG I NISTO NE MI ZNACI INAKU MASKITE NE ZASLUZUVAAT SOLZI
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
![]() |
|
ledena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
se pojavi nov ali stariot nekako ne go zaboravam a osobeno sto e postojano vo moja blizina...ili jas pa sakam da e vo moja blizina
![]() Znam deka mnogu ubavki i slatki momenti si pominav so nego i go sakam so celo srce ![]() i noviot zasluzuva sansa da bide sakan,a i jas sakana ...sto nikogas i ne se znae ![]() Изменето од ledena - 10.Декември.2006 во 09:46 |
|
ledena
|
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
sekogas treba da misleme na segasnosta a ne na minatoto na starata ljubov
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
stara ljubov si e stara se pamti
nova ljubov si e nova se pije |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
nema prostuvanje maicke , ednas k*rva uvijek k*rva , nema menuvanje kaj lugeto , takvi se skroeni , edinstveno mislis deka mozis da gi menis zasto ponekogas si zaslepen od ljubovta
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Tochno Hektor,nema da se promeni nikogash toj sto te povredil...Mislev so ova sto ne prostuvam sum sebicha koja gleda samo za sebe, bash vo onie momenti koga mi se baralo proshka izleguvalo deka so ova samo doshol momentot na mojata"osveta" za negovite dela, a naprotiv ne sum mu prostila zatoa sto me spushtil do zemja podgazuvajki ja mojata ljubov, verba i se sto sum dala za taa vrska.Stara ljubov e procitana kniga koga se zatvara i se ostava da fati prav, bez da posakash nekogash da ja otvorish.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
zatoa vikam gospod samo na umot da ne krepi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |