|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 240> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се оженил црногорец, и месец дена ништо не правел. Жена му почнала да се жали, и тоа дошло до ушите на татко му. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот: |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува каубоец во салун, седнува на шанк и порачува виски. После пет минути пали цигара, и почнува да прави кругчиња. По некое време од една маса станува еден индијанец и налутено му вели на каубоецот:
- Ако кажеш уште нешто ќе те убијам!!! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Желката трчала панично низ шумата и налетал на жирафата.
- Желко што брзаш толку? - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Ја куќа, жена ми куќа, децата куќа, ако ме фатат тешко мене! Кога го чула ова жирафата се дала и таа на бегање. И така налетува на мечката. - Жирафо што вака брзаш? - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Јас живеам на висока нога, жена ми на висока нога, децата исто! Кога го чула ова мечката и таа се дала на бегање, и налетала на мајмунот. - Што брзаш вака мечко! - - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Јас со бунда, жена ми со бунда , децата со бунди, тешко мене. Кога ова го чул мајмунот и тој се дал на бегање. Трчал,трчал, и наеднаш застанал. - Добро бе зошто бегам, јас со гол газ, жена ми со гол газ, децата со гол газ... |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се чуствуваше при првиот скок со подобран?
- Како птица. Летам и серам, летам и серам... * * * Се натпреварувале Русин, Американец и Македонец чив национален алкохолен пијалок е најсилен. Пие Американецот 10 чаши виски, му поставуваат еден стол и го прашуваат колку стола гледа. Гледеа овој се приклатува и вика дека му се гледаат 3. Пие сега Русинов 10 вотки. И за истиот стол вели дека му се гледаат 4-5 стола. Дрма нашиов 5 ж'ти. Го прашуваат колку стола гледа, а овој: - Во кој ред ве молам! * * * Се разболел Трпе, и бидејќи ја изгубил здравствената, ја позајмил од Џоле. Лекарот го прашува: - Што ти е тебе Џоле? - Најдобар другар со кого играм баскет. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оглас: |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:
-Сега мозеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени. И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си: -Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел.И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-знач дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван... |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полага една студентка анатомија.
Добива прашање за полови органи. За женскиот одговара некако, но кога доаѓа до машкиот почпува да пелтечи: "Па знаете, има врстенест облик..." "Добро, понатаму." "Должината му е околу 25-30 см...." "Добро, продолжете." "И има коска внатре." "Колешке, паднавте. За обликот ајде-де, за должината - сте имале среќа, а за коската - тоа само ви се причинило." |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Направиле Јапонците робот во се ист како човек и викнале Јапонка, Французинка и Кумановка да го испробаат.
Прва влегла Јапонката, останала внатре едеп час и излегла мошне задоволна. По неа влегла Фрапцузинката, останала три часа и излегла воодушевена. На крајот влегла Кумановката и ја нема да излезе цел деп. Приквечерина одеднаш се отворила вратата, истрчал роботот и побегнал, а по него излегла Кумановката викајќи: "Р'ѓо една, имаш батерии за бегање, а немаш за ебење!" |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некаде па фронтот му довикува еден Хрват на некој Србин: |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден стар човек отишол на лекар бидејки многу заборавал и му рекол на докторот:Докторе многу заборавам дури заборавам и кој сум јас! А докторот му рекол:Да си земеш едно огледалце и цело време да се гледаш. Така гледајќи си се дома жена му го земала и му рекла:Која ти е оваа бе? И право истрчала кај комшивката за да и каже, а оваа кога видела во огледалцето изненадено и рекла ТИ СИ ПОУБАВА ОД ОВАА ГРДОСИЈАВА!
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сем работел во една компјутерска компанија 25 години и на крај решил дека му е здосадено од сето тоа, дал отказ на работа и купил земја на село. Единствените луѓе кои ги гледал биле оние кои ги среќавал кога одел еднаш месечно да купува продукти.
По 6 месеци еден селанец дошол кај него и му рекол: - Се викам Енох. Јас сум ти комшија. Во недела ќе правам забава, па мислев дека ќе сакаш да дојдеш. - Одлично - му рекол Сем. - По 6 месеци изолација би сакал да се дружам. Благодарам на поканата. - Ама, ќе има и многу пиење. - Супер - рекол Сем. - Одамна не сум пиел. -Ама, ќеима и тепачки. "Цврсти луѓе се овие" - помислил Сем и рекол: - Нема проблем, ќе се снајдам и со тоа. - И, да не заборавам, ќе има и многу секс. - Супер, по 6 осамени месеци тоа многу добро ќе ми дојде. А, што да облечам? - Што сакаш. И онака на забавата ќе бидеме само ние двајца. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |